×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς και ξέρεις το γιατί!


Νίκος Τοσκίτσης

ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς και ξέρεις το γιατί!


Ήρθε η ώρα. Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Η μεγαλύτερη που έχει υπάρξει ποτέ. ΠΑΟΚ θα εσύ θα προκριθείς. Γιατί το αξίζεις.
Γιατί το δικαιούσαι.

ΠΑΟΚ προκριθείς για όλους αυτούς που δεν σε άφησαν ποτέ μόνο σου. Θα περάσεις για όλους αυτούς που έφυγαν από τη ζωή και σε αγάπησαν με ανιδιοτέλεια. Θα περάσεις και για τους ζωντανούς. Αυτούς που από την πρώτη στιγμή μέχρι τελευταία σε σκέφτονται.

Για αυτούς που σε έχουν κάνει τρόπο ζωής. Για αυτούς που είσαι ένα κομμάτι τους. ΠΑΟΚ θα περάσεις γιατί σου το χρωστάει η ιστορία. ΠΑΟΚ ήρθε η ώρα. Θα περάσεις γιατί είσαι καλύτερος.

Θα προκριθείς σήμερα μέσα στο σπίτι σου. Θα περάσεις και για αυτούς που δεν μπορούν να βρεθούν σε μία τόσο σημαντική στιγμή στις κερκίδες. Εκεί που μεγάλωσαν και έζησαν πολλές πίκρες και λίγες χαρές στο πλάι σου. Στα τσιμέντα της Τούμπας άφησαν τα δάκρυά τους και τα χαμόγελα τους. Θα περάσεις για αυτούς.

Θα περάσεις για τον Πέλκα, τον αρχηγό σου, που από μικρό παιδί άφησε την οικογένειά του για να μεγαλώσει στα σπίτι των ακαδημιών σου και να ζήσει το όνειρο. Για τον μεγαλομέτοχο σου. Που έχει δώσει εκατομμύρια ευρώ και έχει πάρει λίγα πίσω.

Σήμερα θα περάσεις για τους αμέτρητους οπαδούς σου στο εξωτερικό που αφήνοντας τα νιάτα τους στη ξενιτιά, κράτησαν ψηλά τη σημαία σου σε δύσκολα χρόνια. Θα περάσεις και για αυτούς που δεν σε πιστεύουν και δεν σε πίστεψαν. Που σε χλεύαζαν. Που σε αδίκησαν, που πάτησαν πάνω στο πτώμα σου.

Θα προκριθείς γιατί δεν δικαιούσαι να αφήσεις άλλη μία ιστορική μέρα να περάσει από δίπλα σου, χωρίς να την αρπάξεις. Σήμερα ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ


Τελευταία Νέα