ΠΑΟΚ: Υπάρχει ανάγκη να τους μιλήσει ο Ιβάν!


Νίκος Τοσκίτσης

ΠΑΟΚ: Υπάρχει ανάγκη να τους μιλήσει ο Ιβάν!


Ο ΠΑΟΚ όπως όλα δείχνουν μένει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκτός κατάκτησης του πρωταθλήματος ενώ έχασε και την είσοδο στους ομίλους του Champions League, αφήνοντας μάλιστα ερωτηματικά με την απόφαση να αποδυναμωθεί λίγο πριν τα ματς με την Κράσνονταρ.

ΠΑΟΚ: Ο βραχνάς του FFP αλλά και μία γενικότερη απόφαση αλλαγής της νοοτροπίας και της φιλοσοφίας, σε ότι αφορά τη δημιουργία του ρόστερ, φέρνει εκ νέου πωλήσεις και μεταγραφές μικρότερου βεληνεκούς από ότι μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια η ΠΑΕ.

Είναι λοιπόν λογικό να υπάρχει ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων του και να έχουν γεμίσει από ερωτηματικά. Την ίδια στιγμή άλλωστε δεν βλέπουν στην Ελλάδα τον Ιβάν Σαββίδη αλλά ούτε και τον γιο του, Γιώργο.

Τα προηγούμενα χρόνια και σε κρίσιμες στιγμές, ο Ιβάν Σαββίδης έβγαινε μπροστά και επικοινωνούσε με τον κόσμο του δικέφαλου, λύνοντας τις απορίες, δίνοντας το στίγμα της επόμενης ημέρας τις σκέψεις του και τους στόχους του για τον ΠΑΟΚ. Έτσι έσβηνε κάθε κουτσομπολιό, κάθε ερωτηματικό και κάθε αμφιβολία. Συσπείρωνε την οικογένεια του δικεφάλου.

Για αυτό μάλλον ήρθε η ώρα, είτε τώρα είτε το καλοκαίρι, να εμφανιστεί ο Ιβάν Σαββίδης μπροστά στον κόσμο και να δώσει νέο όραμα στους φιλάθλους της ομάδας.

Είναι ο μόνος που μπορεί να το κάνει. Είναι ο μόνος που θα πιστέψει ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα και να ανάψει ξανά τη φλόγα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Όσο πιο γρήγορα το κάνει και όσο πιο έτοιμος είναι για να συμβεί αυτό, τόσο πιο γρήγορα ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να προχωρήσει με πιο μεγάλη αποφασιστικότητα, στην επόμενη μέρα και να υλοποιήσει το σχέδιο του.

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras