ΠΑΟΚ: Ο Καγκάβα και οι… τουρίστες συμπαίκτες του


Νίκος Τοσκίτσης

ΠΑΟΚ: Ο Καγκάβα και οι… τουρίστες συμπαίκτες του


Δεν βλέπεται ο ΠΑΟΚ. Ούτε στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Λαμία έδειξε απελευθερωμένος. Ενώ η πρόκριση ήταν σίγουρη από το πρώτο παιχνίδι και μπήκαν παίκτες στον αγωνιστικό χώρο που έχουν πολλούς λόγους να αποδείξουν την αξία τους.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κάτι παραπάνω από βαρετός. Κανένα ιδιαίτερο πάθος, καμία έμπνευση για τον δικέφαλο ο οποίος παρουσίασε τα ίδια προβλήματα που δείχνει εδώ και καιρό.

Η άμυνα ανύπαρκτη. Ακόμη και τώρα ο δικέφαλος δέχτηκε γκολ. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να δεχτεί γκολ από στημένη φάση.

Το γεγονός ότι το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία, δέχεται γκολ με οποιοδήποτε σύνθεση στην άμυνα και με πολλά διαφορετικά αμυντικά δίδυμα αλλά και ότι σχεδόν σε κάθε στημένη φάση του αντιπάλου κινδυνεύει, προβληματίζει ιδιαίτερα καθώς είναι ένα γνωστό πρόβλημα το οποίο δεν φαίνεται να λύνεται.

Οπότε ή κάποιοι δεν έχουν διάθεση να το λύσουν ή δεν μπορούν. Δεν γίνεται να παίζεις στον ΠΑΟΚ, να έχεις τέτοιο μισθό που κάποιοι άλλοι ονειρεύονται (και δεν το έχουν ποτέ στη ζωή τους) και από κάθε ομάδα να δέχεσαι γκολ από στημένη φάση. Όπως επίσης δεν είναι δυνατόν παίκτες που δεν έχουν πολλές παραστάσεις στην καριέρα τους ή πολλά αγωνιστικά λεπτά φέτος να παίζουν στη ρεβάνς του κυπέλλου με τη Λαμία και να μη δείχνουν ζήλο και το απαραίτητο πάθος.

Ένας ολόκληρος Καγκάβα με μία εκπληκτική καριέρα στην πλάτη «σκύλιαζε» και έτρεχε για 90 λεπτά μόνος του και άλλοι παίζουν με απάθεια λες και κάνουν τουρισμό.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras