Το....mentality του ΠΑΟΚ και η προπαγάνδα με τα πέναλτι

Η ομάδα του δικεφάλου αρχίζει να δειχνει αυτό που θέλει ο Λουτσέσκου και οι αντίπαλοι ξεκίνησαν την προπαγάνδα!

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε Τετάρτη-Κυριακή, με δύο διαφορετικές ενδεκάδες και πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα αλλά κατάφερε να πάρει ισάριθμες νίκες.

Ο δικέφαλος είχε ένα σερί πέντε συνεχόμενων αγώνων χωρίς αποτυχία και στη συνέχεια μετά και την επικράτηση επί του ΟΦΗ, μετράει επτά νίκες σε επτά σερί ματς, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ουσιαστικά οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, ξεκινήσαν τα θετικά αποτελέσματα, από τότε που ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμπιστεύτηκε και άλλους ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να κάνει ένα πετυχημένο ροτέισον και να κρατάει φρέσκους όλους τους παίκτες.

Οι ποδοσφαιριστές πλέον είναι πιο έτοιμοι, πιο ξεκούραστοι και κερδίζουν, ακόμα και σε ματς που δεν τους πηγαίνουν όλα καλά.

Οι νίκες δίνουν στον ΠΑΟΚ και την απαραίτητη ψυχολογία αλλά χτίζουν και μια νοοτροπία που χρειάζονται τα αποδυτήρια και προσπαθεί εδώ και καιρό για αυτήν ο Λουτσέσκου.

Πλέον μένει να φανεί τι…ψάρια θα πιάσει ο Μπότο στις μεταγραφές, έτσι ώστε οι ασπρόμαυροι να πάρουν επιπλέον ώθηση, στην προσπάθεια τους να κάνουν το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη και να πάρουν έναν τίτλο εντός συνόρων.

Όσον αφορά την προπαγάνδα των αντιπάλων για το πέναλτι που κέρδισε, το πέναλτι σύμφωνα και με τον κανονισμό ήταν καθαρό οπότε όλα γράφονται με σκοπό.

Βγαίνει κατηγορούμενος ο ΠΑΟΚ αν και θα έπρεπε να είναι ο κατήγορος, μιας και οι Φωτιάς-Κουρουμπύλια δεν είδαν την φάση ζωντανά. Αν το έκαναν, δεν θα συζητούσαμε τώρα.

Επίσης γίνεται μεγάλη αναφορά που ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος σε κερδισμένα πέναλτι. Σε άλλα χρόνια ποια ομάδα ήταν πρώτη στα πένάλτι; Τότε ήταν απλά… Δευτέρα, τώρα επειδή αυτή η ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ, δημιουργούνται εντυπώσεις για να δημιουργήσουν πρόβλημα και βαζουν τους διαιτητές σε δεύτερες σκέψεις όταν είναι να αποφασίσουν. Γνωστή τακτική που εδώ και δεκαετίες δίνει «πέτσινους» τίτλους στα αφεντικά τους.

Δείτε και τα όσα λέει ο Νίκος Μαρκάτος για το πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο