×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παίζει τα… ρέστα του ο Φερέιρα


    Νίκος Τοσκίτσης

Παίζει τα… ρέστα του ο Φερέιρα


Καλώς ή κακώς ένας προπονητής κρίνεται από την παρουσία της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και τα αποτελέσματα αυτής.

Έτσι λοιπόν ο Αμπέλ Φερέιρα, θα πρέπει στα play off αλλά και στο κύπελλο να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα έτσι ώστε να μπει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη νέα σεζόν και ταυτόχρονα να καταφέρει να θωρακίσει τα αποδυτήρια του, έχοντας την πλήρη στήριξη της διοίκησης αλλά κυρίως των παικτών του οι οποίοι για να πιστέψουν στο έργο του, θα πρέπει να δουν οι ίδιοι ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να πετύχουν υπό τις οδηγίες του.

Μπορεί ο προπονητής του ΠΑΟΚ να έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση και ουσιαστικά να μιλάει από τώρα για τη νέα σεζόν αλλά όπως κάθε προπονητής, έτσι και αυτός αν δεν φέρει αποτελέσματα, θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Η ώρα της κρίσης λοιπόν για τον φετινό ΠΑΟΚ ήρθε και ταυτόχρονα και για τον ίδιο τον προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Ένας… άλλος Φερέιρα έτοιμος για όλα!

Αν οι ασπρόμαυροι καταφέρουν να κατακτήσουν το κύπελλο Ελλάδας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και έχουν μία καλή πορεία στα play off, μαζεύοντας περισσότερους βαθμούς από τους υπόλοιπους, τότε ο Φερέιρα κάθε άλλο παρά αποτυχημένος θα είναι, ανεξάρτητα από το αν θα χαθεί το πρωτάθλημα, καθώς για αυτό δεν ευθύνεται μόνο ο ίδιος.

Όμως εκτός από όλα αυτά, το σημαντικό θα είναι πως έχοντας πάρει το κύπελλο και παρουσιάζοντας μία δυναμική στα play off, αυτόματα ΠΑΟΚ θα πάρει ψυχολογία αλλά θα κερδίσει και χρόνο εν όψει της νέας σεζόν αφού θα μπορέσουν να δουλέψουν στην Τούμπα, χωρίς πίεση και χωρίς αμφισβήτηση στο έργο τους και αυτό δεν αφορά μόνο τον προπονητή αλλά και τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους της ομάδας όπως φυσικά και τους ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, στην τελευταία στροφή της σεζόν, δεν παίζει μόνο για το σήμερα αλλά και για να έχει ένα πιο στρωμένο δρόμο, στην προσπάθεια του να χτίσει την ομάδα της νέας σεζόν.


Τελευταία Νέα