×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ρέμπε-Ο Γερμανός τα είπε όλα: FFP!


Νίκος Τοσκίτσης

Ρέμπε-Ο Γερμανός τα είπε όλα: FFP!


Σε αντίθεση με αρκετούς φίλους του ΠΑΟΚ η αλήθεια είναι, ότι δεν περίμενα να ακούσω από τον Ολαφ Ρέμπε κάτι που δεν ήταν γνωστό. Ο Γερμανός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. Ρωτήθηκε για τα πάντα σε ότι αφορά το σύλλογο αλλά δεν έγινε κανένας πιο… μορφωμένος για τα του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος που είναι γιατί δεν είχε να μάθει κάτι παραπάνω ο κόσμος από τον Ρέμπε σε σχέση με αυτά που γράφονται εδώ και πάρα πολύ καιρό και αυτά που λέγονται από τους περισσότερους ρεπόρτερ της ομάδας. Ότι δηλαδή ο ΠΑΟΚ είχε να αντιμετωπίσει φέτος το FFP με ότι αυτό συνεπάγεται.

Είπε πως ο δικέφαλος δεν τα βρήκε στα οικονομικά με τον Βιεϊρίνια και ότι δεν μπορούσε να κρατήσει για περισσότερο χρόνο τον Τσούμπα Ακπομ ή για παράδειγμα ότι ο Πέλκας ήθελε να φύγει για αυτό και παραχωρήθηκε.

Τώρα το να μπει ένας Αθλητικός διευθυντής σε λεπτομέρειες τύπου “γιατί δεν έκλεισε ο ένας παίκτης πιο νωρίς” και να αρχίζει να αναλύει τις διαπραγματεύσεις με μάνατζερ και ομάδες δεν έχει γίνει πουθενά και ήταν λογικό να μη γίνει ούτε και τώρα. Δεν μπορώ λοιπόν να κατανοήσω τι περισσότερο έπρεπε να πει ο Ρέμπε.

Σίγουρα κάποιοι παρασυρόμενοι από κάθε χαζομάρα που λένε στα μικρόφωνα άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα περιμέναν να μάθουν μία άλλη απάντηση στο “γιατί” διότι πολύ απλά δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι η απάντηση σε κάθε ερώτηση φέτος είναι μία: FFP!

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ


Τελευταία Νέα