×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τα μάθατε; Ο… κλόουν πήρε το πρωτάθλημα!


    Νίκος Τοσκίτσης

Τα μάθατε; Ο… κλόουν πήρε το πρωτάθλημα!


Η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη τον Αύγουστο του 2012, ήταν η αρχή το δρόμου προς την κορυφή και μετά από επτά χρόνια και δύο κατακτήσεις Κυπέλλου η στιγμή ήρθε. Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του στο ΟΑΚΑ κλειδώνει τον τίτλο κάτι που είχε να συμβεί 34 χρόνια. Όταν ο ομογενής επιχειρηματίας απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, δεν υπήρχε τίποτα στην Μικράς Ασίας παρά μόνο χρέη με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται ένα βήμα πριν τον γκρεμό. Από τότε ως σήμερα, όπου ο Δικέφαλος εξασφάλισε τον τίτλο πέρασε καιρός, χρειάστηκε να γίνει αρκετή υπομονή από τον κόσμο.

Ο ΠΑΟΚ οργανώθηκε, ξεχρέωσε προς το Δημόσιο, άρχισε να λειτουργεί καλύτερα στα γραφεία του και στα αποδυτήρια του και πλέον μοιάζει πολύ η δουλειά που γίνεται, σε αυτήν των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ με το μέλλον να μοιάζει ακόμη καλύτερο αφού αρκετά χρήματα έχουν πέσει και στις ακαδημίες του συλλόγου που σαρώνει τους τίτλους.

Ο Σαββίδης είχε δηλώσει πως θα δημιουργήσει μία τροπαιοθήκη στο Μακεδονία Παλάς για να βάλει τα τρόπαια που θα κερδίσει με αυτόν ο ΠΑΟΚ. Τον κοροϊδέψανε, τον αποκάλεσαν κλόοουν. Ο… κλόουν σήμερα είναι πρωταθλητής , η ομάδα του έχει δύο σερί Κύπελλα και ετοιμάζεται για το νταμπλ.

Το πρωτάθλημα επιτέλους πάει στον Πύργο τον Λευκό και το καλό για τον ΠΑΟΚ, είναι πως όπως φαίνεται, θα μείνει εκεί για πολλά χρόνια ακόμη καθώς έχει δημιουργήσει μία ομάδα, που απέχει σε κλάση των υπολοίπων και έχει όλα τα φόντα να ανοίξει και άλλο τη ψαλίδα με τους ανταγωνιστές του.


Τελευταία Νέα