×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κρστίτσιτς: Δεν παίζει… μόνος του


Σπύρος Γιαννόπουλος

Κρστίτσιτς: Δεν παίζει… μόνος του


Το όνομά του φιγουράρει στην κορυφή της επικαιρότητας της ΑΕΚ τις τελευταίες ηµέρες. Ο Νέναντ Κρστίτσιτς πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, το τυπικό σκέλος της µεταγραφής ολοκληρώθηκε, το συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών υπογράφηκε και πλέον τον περιµένουν τα… Σπάτα.

Χωρίς την παραµικρή αµφιβολία, ο 28χρονος αποτελεί µέσο, ο οποίος µπορεί να προσθέσει στο τακτικό παζλ του Ουζουνίδη τα κοµµάτια που του στέρησαν µέχρι στιγµής στη σεζόν αρκετούς βαθµούς στην Ελλάδα και µια ενδεχομένως καλύτερη συγκοµιδή στους οµίλους του Τσάµπιονς Λιγκ.

Οντας ένα «οχτάρι» µε ικανότητα να πατάει περιοχή, ο έµπειρος Βαλκάνιος παίκτης αποκτήθηκε για να αυξήσει θεαµατικά τη λειτουργία στον κιτρινόµαυρο άξονα, ανασταλτικά και δημιουργικά. Να επωμιστεί εν ολίγοις τον ρόλο του πολυεργαλείου στη μεσαία γραμμή.

Ωστόσο, θα πρέπει άπαντες να κατανοήσουν πως παρά τις δεδοµένες αρετές του και τις βοήθειες στους µεσοεπιθετικούς για ορθή ανάπτυξη ο Σέρβος δεν διαθέτει κάποιο… µαγικό ραβδί.

Προπαντώς δεν παίζει µόνος του και η έλευσή του δεν πρέπει να αποκτήσει αυτομάτως θεϊκή και λυτρωτική υπόσταση, όσο σημαντική κι αν είναι. Μονάχα ένας κούκος άλλωστε δεν φέρνει την ποδοσφαιρική άνοιξη, κάτι που ισχύει σε κάθε σύλλογο του πλανήτη.

Συνεπώς, η παρουσία του Κρστίτσιτς αποτελεί µεν κάτι θετικό, κυρίως για την επόµενη µέρα, αλλά απαιτείται αγωνιστικό ριστάρτ και από τις υπόλοιπες µονάδες του κιτρινόμαυρου ρόστερ.

Ο Σέρβος, όσο καλή διάθεση και όρεξη κι αν επιδείξει στα µατς που θα αγωνιστεί, θα χρειαστεί οι συµπαίκτες του να βγάλουν το πάθος και την απόδοση που κατέθεσαν στο χορτάρι στις αρχές της χρονιάς.

∆ιαφορετικά, όσα υψηλά στάνταρ κι αν πιάσει ο Κρστί, χωρίς την αρωγή των υπολοίπων οι δυο εναποµείναντες και διόλου αµελητέοι στόχοι της τρέχουσας σεζόν (δεύτερη θέση µε έπαθλο τα προκριµατικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και κατάκτηση Κυπέλλου) δύσκολα θα εκπληρωθούν.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras