×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ: Δεν θέλει ένα μπακ, θέλει δύο


Τάσος Καπετανάκος

ΑΕΚ: Δεν θέλει ένα μπακ, θέλει δύο


Η ΑΕΚ κοιτά από τώρα την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δίχως να έχει αποφασίσει αν θα κάνει κίνηση ακόμη ή αν θα μεταφέρει τις εξελίξεις για το καλοκαίρι.

Ο Ιλια Ιβιτς από το περασμένο καλοκαίρι είχε ανοίξει την κουβέντα για απόκτηση και δεξιού μπακ. Παρότι δεν έφυγε κάποιος παίκτης από την θέση αυτή, αλλά και αριστερά αφού δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Νίκλας Χουλτ.

Αριστερά αναμενόμενα έγινε κίνηση μιας και έφυγε ο Σουηδός, αλλά όχι αυτή που περίμεναν πολλοί στην ΑΕΚ. Και σίγουρα όχι ο Ιλια Ιβιτς. Ο Εμάνουελ Ινσούα ήρθε επειδή η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ προέκρινε την περίπτωση του ως πιο safe σε αγωνιστικό επίπεδο. Πάντως για τα χρήματα που δόθηκαν, η ΑΕΚ σίγουρα θα μπορούσε στην αγορά να βρει κάτι καλύτερο. Δεν το έκανε και τώρα πορεύεται με Ινσούα-Λόπες που μέχρι στιγμής δεν μπορούν να την βοηθήσουν όσο περίμενε, ή χρειάζεται για το επίπεδο των απαιτήσεων. Σε 11 ματς δεν το έχουμε δει μέχρι σήμερα… Το αν θα το δούμε και άγνωστο και δύσκολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκπτώσεις; Last year

Δεξιά στην άμυνα δεν έγινε κίνηση. Αφού ήρθε και ο Βασιλαντωνόπουλος και προστέθηκε στους Μπακάκη-Παουλίνιο. Ενώ αποκτήθηκε και ο νεαρός Ραντόνια. Ομως τώρα η ΑΕΚ ψάχνει δεξί μπακ και ρίχνει ματιές και για αριστερά. Και αυτό λέει πολλά για το αν είναι ευχαριστημένη από τους μπακ της.

Διότι οι δύο αριστερά δεν δείχνουν ότι μπορούν να δώσουν βάση χαρακτηριστικών όσα χρειάζεται η ομάδα, ενώ δεξιά ο Βασιλαντωνόπουλος βοηθά όσο μπορεί με βάση τις δυνατότητες του, ο Μπακάκης έχει χάσει πολλά ματς, αλλά και όταν παίζει δεν είναι ο Μπακάκης της Εθνικής (πρόβλημα της ΑΕΚ αυτό) και ο Παουλίνιο δεν μπορεί επουδενί να βοηθήσει. Εν ολίγοις η ΑΕΚ έχει χρησιμοποιήσει 6 μπακ δεξιά και αριστερά και κανείς δεν μπορεί να πει ότι έχει μείνει ευχαριστημένη.

Ο Ιβιτς έτσι έδωσε μήνυμα στην αγορά και για δεξί μπακ, αλλά και για αριστερό μπακ. Και έτσι έφτασαν και οι προτάσεις των Μίικο Αλμπορνόζ για το αριστερό άκρο και Φερνάντο Κοστάντζα για το δεξί άκρο. Προσωπικά τον Ιβιτς δεν τον αδικώ που ψάχνεται. Οχι μόνο για το καλοκαίρι, αλλά και για τον Γενάρη. Βλέπει μπροστά ο Σέρβος….

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras