×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ: Ιβιτς-Καρέρα είναι η περιουσία της


    Τάσος Καπετανάκος

ΑΕΚ: Ιβιτς-Καρέρα είναι η περιουσία της


Η ΑΕΚ μπορεί να στηρίζεται στην παρουσία του Ιλια Ιβιτς και του Μάσιμο και σας… εξηγούμε το γιατί.

Αν μπορεί να ελπίζει η ΑΕΚ ότι η νέα χρονιά θα την βρει πιο οργανωμένη, πιο σοβαρή, πιο ανταγωνιστική και με ελπίδες να μπει στο νέο της γήπεδο με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες είναι το δίδυμο Ιλια Ιβιτς και Μάσιμο Καρέρα.  Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορεί να καυχιέται με περίσσια ανακούφιση πια ότι βρήκε (επιτέλους) ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο. Με εμπειρίες, «ψημένους» στον πρωταθλητισμό, απαιτήσεις. Και πάνω από όλα φιλοδοξίες να φτάσουν στην κορυφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ολοι παρόντες στα Σπάτα για υπογραφές

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Και προχθές αμφότεροι το έκαναν για ακόμη μια φορά. Ο Μάσιμο Καρέρα πρώτος έδωσε το σύνθημα. «Ρεπό και κανείς δεν φεύγει από την πόλη» είπε στους παίκτες. Ο Ιλια Ιβιτς το επανέλαβε με ακόμη πιο αυστηρό τόνο, «όλοι θα έρχεστε να υπογράφετε κάθε μέρα μέχρι την Παρασκευή». Ο Καρέρα μόλις αντιλήφθηκε κάποιες αντιδράσεις βγήκε μπροστά και μίλησε για… κανόνες. Και άπαντες έφυγαν με την εντύπωση ότι κανείς δεν παίζει πλέον στην ΑΕΚ. Το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει κανόνες, κυρώσεις και ανθρώπους να τους επιβάλλουν με τον σωστό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ-Καρέρα: Ο κώδικας επικοινωνίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιβιτς σε παίκτες: «Κάθε μέρα στα Σπάτα για υπογραφές»

Σε αυτούς στηρίζεται η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει περιουσία αυτούς τους δύο ανθρώπους. Σε αυτούς τους δύο πρέπει να επενδύσει. Σε αυτούς τους δύο πρέπει να δώσει τα εφόδια για να φτιάξουν το καλοκαίρι τη νέα ΑΕΚ, την ομάδα που θα μπει στην «Αγιά Σοφιά». Τους εμπιστεύεται ο οργανισμός της ΑΕΚ, διοίκηση, παίκτες και κόσμος. Και ο Μελισσανίδης που πρώτος έχει στόχο να δει την ΑΕΚ που θέλει να καμαρώνει στο νέο γήπεδο, για το οποίο έχει μοχθήσει και πληρώσει από την τσέπη του όσο κανείς ΑΕΚτζής. Και το οφείλει πρωτίστως στον εαυτό του να τους στηρίξει.

ΥΓ: Με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία του κορωνοϊού, τα έκτακτα μέτρα, το #menoumespiti που πρέπει να γίνει νόμος στο μυαλό μας και την υπερ-πληροφόρηση για όλα όσα συμβαίνουν στον πολύπαθο πλανήτη μας, πρέπει να έχουμε και κάποια… κενά να ξεφεύγουμε. Ναι, τα σημαντικά είναι εκεί και πως θα το ξεπεράσουμε, αλλά οδηγίες και συμβουλές θα ακούτε από τους ειδικούς όχι από τον κάθε μυαλοπώλη των MME. Οτι ζούμε θέλει μυαλό και λογική, τίποτε παραπάνω.