×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ: Κακώς τον πήρε τότε, αν…


    Τάσος Καπετανάκος

ΑΕΚ: Κακώς τον πήρε τότε, αν…


Το έχουμε πει και γράψει πολλάκις. Αυτό που αλλάζει η ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι είναι μεγάλο. Πάνω και μεγαλύτερο από όσα έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο ήρθε ως ένας προπονητής που είναι φιλόδοξος και θέλει να εφαρμόσει επιθετικό πλάνο με σύγχρονες ποδοσφαιρικές ιδέες.

Για μια επιθετική ΑΕΚ με ελκυστική εικόνα και όμορφη στο μάτι. Μεγάλο ποδοσφαιρικό δέλεαρ αυτό το project.

Ο Μελισσανίδης, ο Λυμπερόπουλος και η ΑΕΚ συμφώνησαν ότι αυτός είναι ο κατάλληλος για αυτή την αλλαγή. Μια αλλαγή που απαιτεί πολλή δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΑΕΚ: Μπετόν! Οι περιπτώσεις που δεν… κουνιούνται

Κάτι για το οποίο όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα από την πρώτη ημέρα προπονήσεων. Όπως και για το επίπεδο της δουλειάς. Αυτή η αλλαγή απαιτεί και ποιότητα παικτών. Η ΑΕΚ τους απέκτησε μεσοεπιθετικά, στον άξονα και στην άμυνα έχει ζητήματα. Έχει λίγο χρόνο για ενίσχυση.

Αυτή η αλλαγή απαιτεί και χρόνο-στήριξη. Από το φινάλε του δεύτερου επίσημου αγώνα καταγράφηκε η κακή εμφάνιση για 45 λεπτά. Η κριτική για τον Καρντόσο ξέφυγε. Γιατί η ΑΕΚ βιάζεται. Άρα προφανώς και η κοινωνία της θέλει να μην ανέβει βήμα-βήμα τα σκαλιά για να φτάσει εκεί που στόχευσε, αλλά να τα… πηδήξει με κίνδυνο να πέσει πάλι πίσω κουτρουβάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Γερμανός διαιτητής στο ΑΕΚ – Τράμπζονσπορ

Όταν αποφάσισε τι θέλει η ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι, όταν μελέτησε τον προπονητή Καρντόσο και συμφώνησε μαζί του, προφανώς και ήξερε. Αν ισχύουν όλα αυτά, προφανώς και ο Πορτογάλος δεν έχει τίποτε να φοβάται και πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει για να φέρει αποτελέσματα και καλή εμφάνιση σε ολοένα και μεγαλύτερα κομμάτια των αγώνων εβδομάδα με την εβδομάδα.

Και αυτό ισχύει και πριν την Τράμπζονσπορ, πρέπει να ισχύει και μετά τις 29 Αυγούστου. Δεν είναι δυνατόν 15 Αυγούστου, στο δεύτερο επίσημο ματς να έχουμε τόσα εξωαγωνιστικά ζητήματα και κουβέντες για ένα κακό-κάκιστο 45λεπτο. Και η ΑΕΚ ως κοινωνία πρέπει να καταλάβει τι συμβαίνει φέτος στο κλαμπ. Θα υπάρχουν και άσχημα βράδια και ισοπαλίες και ήττες για να φτάσει εκεί που θέλει. Με μαθηματική ακρίβεια.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα