ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Γαλανόπουλος: Πρώτα «μιλάει» το γήπεδο και μετά το συμβόλαιο

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών στην ΑΕΚ, μετά τη διαφωνία του με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για την ανανέωση στο συμβόλαιο του.
Γαλανόπουλος: Πρώτα «μιλάει» το γήπεδο και μετά το συμβόλαιο

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών στην ΑΕΚ, μετά τη διαφωνία του με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για την ανανέωση στο συμβόλαιο του.

Η ΑΕΚ έκανε μια πρώτη κρούση στην πλευρά του Κώστα Γαλανόπουλου που σας είχαμε αποκαλύψει από το Sportime από τις αρχές του Αυγούστου. Πρώτο από όλους, η ΑΕΚ μίλησε μαζί του. Πριν τον Λιβάια, πριν τον Ολιβέιρα, πριν τον Αλμπάνη. Του έδειξε μια… προτεραιότητα που θα έπρεπε να εκτιμηθεί είναι η αλήθεια. Η πλευρά του Γαλανόπουλου ζήτησε διπλασιασμό, στον διπλασιασμό που πρότεινε η ΑΕΚ. Ο Ελληνας μέσος επί της ουσίας ζητά να πληρωθεί με το… αύριο και την προοπτική που εκτιμά ο ίδιος ότι έχει. Η ΑΕΚ θέλει να τον πληρώσει με όσα βλέπει και εκτιμά ότι προσφέρει τώρα. Ετσι κάπως προέκυψε ένα χάσμα που δεν το λες και μικρό. Οταν η ΑΕΚ ξεκινά από 140.000 ευρώ και ο παίκτης αξιώνει πρώτο χρόνο 400.000 ευρώ, δεν βλέπω πως μπορούν να έρθουν οι δύο πλευρές κοντά αν δεν γίνει… κωλοτούμπα.

Θαρρώ ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή βιάστηκε να ανέβει απότομα. Και η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας Γαλανόπουλος μπήκε στην ΑΕΚ το 2016, πέρασαν 4 χρόνια και δεν θεωρείται ακόμη βασικό μέλος. Σε όλα αυτά προσθέστε και μια αποθεραπεία που δεν πήγε καλά, αλλά επουδενί δεν ευθύνεται ο παίκτης. Τέλη Δεκεμβρίου μπήκε για επέμβαση και ακόμη δεν έχει μπει 100% με την ομάδα. Ευθύνη της ΑΕΚ αυτό 100%. Η ΑΕΚ, παρά την κατάσταση που δεν είναι υπέρ του Ελληνα μέσου ελέω τραυματισμού, του κατέθεσε μια πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου. Λογιστικά δεν μπορούν να γίνουν εκτιμήσεις, για το πόσα πρέπει να πάρει. Η κάθε πλευρά εκτιμά τα δεδομένα. Ο Γαλανόπουλος όμως, ο μάνατζερ του δηλαδή, ζητά πολλά θαρρώ, εκεί που δεν έφτασε ποτέ ούτε ο Βασίλης Μπάρκας που ήταν ένα πολύ πιο σίγουρο και προσοδοφόρο project λόγω της πώλησης στο εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γαλανόπουλος: Υπάρχει… θέμα

Ο Γαλανόπουλος δεν κατάφερε να γίνει 8αρι, έμεινε πολύ πίσω. Αν το είχε καταφέρει θα μπορούσε να ζητήσει τα χρήματα που θέλει. Τώρα μπαίνοντας στα 23 χρόνια του, ακόμη περιμένουμε να δούμε το… ξεπέταγμα του παρότι μετρά 106 ματς με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Ακόμη και ως κόφτης βρίσκεται στη σκιά του Σιμόες. Και με Κρίστιτσιτς-Σιμάνσκι στα χαφ, επίσης δεν έχει προτεραιότητα σε κάποια θέση.

Πρώτα αφήνεις να «μιλήσει» το γήπεδο για σένα. Να δείξεις πράγματα, να είσαι σταθερός, να γίνεις βασικός και πολύτιμος για το κλαμπ. Και μετά να πας να ζητήσεις και… τριπλάσια. Είναι μια κουβέντα που δεν είναι ευχάριστη. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα παιδί της ΑΕΚ, παιδί των Ακαδημιών της που εδώ και 4 χρόνια είναι στην πρώτη ομάδα και έχει «δέσιμο» με τον σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γαλανόπουλος-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πρώτη κουβέντα με ΑΕΚ με… απόσταση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γαλανόπουλος: Πρώτα «μιλάει» το γήπεδο και μετά το συμβόλαιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...