Η ΑΕΚ ανανεώνεται σε πρόσωπα, στελέχη και γενικότερα σε τρόπο και ύφος λειτουργίας για την επόμενη χρονιά.

Και πλέον και σε επίπεδο προπονητή και παικτών η ΑΕΚ είναι έτοιμη για μία μεγάλη αλλαγή με την ελπίδα να αλλάξει και την μοίρα της σε σχέση με την τελευταία -κακή- τριετία.

Στον αθλητισμό η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Αν όχι τον κυρίαρχο για να λέμε την αλήθεια. Έτσι έχουμε δει αδύναμες ομάδες στον ομαδικό αθλητισμό να κάνουν το θαύμα απέναντι στον δυνατό. Η ομορφιά του αθλητισμού, του ποδοσφαίρου ακόμη περισσότερο. Πόσα και πόσα θαύματα δεν έχουμε δει στα γήπεδα… Από τη Δανία στο EURO 1992, μέχρι την Ελλάδα στο EURO 2004. Ακόμη και στο πρωτάθλημα της ΑΕΚ το 2018, αντιλαμβανόσουν ότι πάνω από ποιότητα και ικανότητες, η ΑΕΚ έβγαζε καλή ψυχολογία και αύρα. Και το μομέντουμ μετά τον Γενάρη του 2018 την πήγε μέχρι την φιέστα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αυτό πάνω-κάτω αναζητά και τώρα και η ΑΕΚ για να σηκώσει κεφάλι.

Με περισσότερη ποιότητα, φρεσκάδα και νέες ιδέες στο εσωτερικό της και στη δουλειά της. Έργο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα πρέπει να είναι αυτό. Τι θα «μπολιάσει» στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και πως θα καταφέρει όλο αυτό να το φέρει υπέρ της ομάδας στο χορτάρι. Διότι μέχρι να βγει η δουλειά, μέχρι να εφαρμοστούν όλα όσα θέλει ο Σέρβος προπονητής, θα χρειαστεί χρόνος. Και αυτός ο χρόνος πρέπει να καλυφθεί με καλά αποτελέσματα και καλή αύρα. Και αυτό το τελευταίο το κρατάω ενόψει των αλλαγών στο ρόστερ. Παίκτες που δεν έχουν να δώσουν πολλά στην ΑΕΚ, παίκτες που κορέστηκαν ή κουράστηκαν, παρότι είναι καλά παιδιά και καλοί παίκτες, πρέπει να πάνε στην άκρη για το καλό της ομάδας. Η ΑΕΚ χρειάζεται στέρεες βάσεις ενόψει του νέου ξεκινήματος και με φόντο πάντα την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Και επειδή πρώτος ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για «καμένα λάδια» σε… νέο αυτοκίνητο, η άποψη του με βρίσκει σύμφωνο. Σε απόλυτο βαθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Sportime: Ο Μάνταλος στα γραφεία της ΠΑΕ – Προχωρά η ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2024!

Ο Μιλόγεβιτς «διάβασε» τα πάντα και έρχεται να πιάσει δουλειά

Θέλει σε 10 ημέρες στόπερ και χαφ