Ο Μανόλο Χιμένεθ την Κυριακή θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με την ΑΕΚ. Που πιθανότατα θα είναι και το τελευταίο δικό του στην Ενωση.

Η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ εξασφάλισε την ευρωπαϊκή προοπτική της για τη νέα σεζόν. Κέρδισε μέσα στην έδρα του χειρότερου ΠΑΟ των τελευταίων ετών και έτσι μπορεί να είναι ήρεμη στα δύο τελευταία ματς της σεζόν. Λίγοι το περίμεναν και αυτοί δεν ήταν… πολλοί εντός ΑΕΚ. Για να αντιληφθείτε πόσο πίστεψαν και πιστεύουν ακόμη και εντός τον προπονητή και τους παίκτες.

Η ουσία πλέον είναι το «αύριο». Τι θα κάνει η ΑΕΚ, τι θα αποφασίσει ο Μελισσανίδης; Πρώτη και πιο «καυτή» πατάτα, ο προπονητής. Το Νο1 σε κανονικές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Για να τα πιάσουμε από την αρχή, η ΑΕΚ ξέρει πολύ καλά τον Μανόλο Χιμένεθ και ο Ισπανός το κλαμπ. Δεν μπορεί να κρυφτεί κανείς από τους δύο. Ο Ανδαλουσιάνος έχει 1.000 δικαιολογίες να παραπονιέται για την συμπεριφορά της ΑΕΚ από το 2017, όπως και η διοίκηση έχει άλλες τόσες να μην τον θεωρεί ιδανικό για να «χτίσει» την ομάδα που θα μπει στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA». Το ρεπορτάζ μέχρι σήμερα, αναφέρει ότι ο Μανόλο ξέρει ότι «τελειώνει» και δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα. Ο Μελισσανίδης δεν πιστεύει ότι μπορεί να «χτίσει» την ΑΕΚ που θέλει ο ίδιος για το νέο γήπεδο και είναι ορθόν να το κάνει πράξη. Να το πει στον Μανόλο, να τελειώνει όμορφα και με σεβασμό αυτή η μοναδική σχέση και να ανακοινώσει τον επόμενο. Διότι θεωρώ ότι στο μυαλό του ο Μελισσανίδης έχει τον επόμενο…

Ετσι, το πιθανότερο είναι να δούμε τον Μανόλο σε μία εβδομάδα εκτός ΑΕΚ και αυτό πρέπει να γίνει ομαλά. Αν γίνει έκπληξη, θα είναι… έκπληξη μεγατόνων ακόμη και για το περιβάλλον Μελισσανίδη. Έχουν εισπράξει συγκεκριμένες καταστάσεις, ατάκες και δυσαρέσκεια για τον Μανόλο. Και αυτό δεν αλλάζει με την 4η θέση και μία ευρωπαϊκή θέση. Η διαφορά με την κορυφή είναι 26 πόντοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπόκλιση σε Ντα Σίλβα: Υμνοι της L’Equipe για τον Γάλλο που θέλει να κλείσει η ΑΕΚ!

ΑΕΚ: Μάνταλος και Τσιντώτας την… τράβηξαν εκτός συνόρων