menu

Όλη η Ελλάδα έχει ενημερωθεί για το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων, το ΟΑΚΑ όμως όχι…

Όλη η Ελλάδα έχει ενημερωθεί για το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων, το ΟΑΚΑ όμως όχι…

Το ΟΑΚΑ και οι υπεύθυνοι του, για μια ακόμη φορά δείχνουν την ανετοιμότητα και την ανοργανωσιά που επικρατεί στις συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις. Είναι το μεγαλύτερο και θεωρητικά το πιο οργανωμένο στάδιο που υπάρχει αυτήν την στιγμή στην χώρα. Οι ιθύνοντες του ΟΑΚΑ όμως, βάζουν τα χέρια τους και βγάζουν τα μάτια τους. Είναι σαν να...

Το ΟΑΚΑ και οι υπεύθυνοι του, για μια ακόμη φορά δείχνουν την ανετοιμότητα και την ανοργανωσιά που επικρατεί στις συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Είναι το μεγαλύτερο και θεωρητικά το πιο οργανωμένο στάδιο που υπάρχει αυτήν την στιγμή στην χώρα. Οι ιθύνοντες του ΟΑΚΑ όμως, βάζουν τα χέρια τους και βγάζουν τα μάτια τους. Είναι σαν να θέλουν να μας “αποδείξουν” ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει. Ότι το ΟΑΚΑ δηλαδή, δεν είναι καθόλου οργανωμένο. Διότι, αν οι αθλητικές εγκαταστάσεις  του ολυμπιακού σταδίου της Αθήνας θεωρούνται και συγκταταλέγονται  στις πιο οργανωμένες που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα. Τότε, φανταστείτε τι συμβαίνει στα υπόλοιπα αθλητικά κέντρα της χώρας.

Το πρωί του Σαββάτου, η γενική γραμματεία αθλητισμού, εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο μεταξύ άλλων, επέτρεψε και πάλι στους αθλητές που ασχολούνται με τον χώρο του στίβου να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους σε ανοικτή αθλητική εγκατάσταση. Με περιορισμούς φυσικά. Αφού, το γκρουπ των αθλητών δεν επιτρέπεται να ξεπερνά τα τρία άτομα συμπεριλαμβανομένου του προπονητή. Ενώ, ο συνολικός αριθμός των αθλουμένων μέσα στην εγκατάσταση δεν μπορεί να ξεπερνά τα 60 άτομα.

Αυτήν την ενημέρωση όμως, φαίνεται πως αγνοούν οι υπεύθυνοι των βοηθητικών γηπέδων Κ1 και Κ2 του ΟΑΚΑ. Αυτό διότι, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ίδιων, σε ερώτηση που τους τέθηκε από την πλευρά μας,  δεν έχει υπάρξει ενημέρωση. Αυτό βεβαίως έχει ως αποτέλεσμα, να μην έχει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις κανένας αθλητής. Εκτός, από την προ-ολυμπιακή ομάδα.

Σε αυτό το σημείο, γεννώνται κάποια εύλογα ερωτήματα που καλό θα ήταν να απαντηθούν. Δεν περιμένω κάτι τέτοιο ωστόσο. Καθώς, σε προηγούμενο μου άρθρο που αφορούσε το ΟΑΚΑ έθεσα κάποια ερωτήματα. Τα οποία μέχρι και σήμερα δεν έχουν απαντηθεί. Τα ερωτήματα που θα ήθελα να θέσω  λοιπόν αυτήν την φορά προς τους υπεύθυνους των βοηθητικών γηπέδων  του ολυμπιακού σταδίου είναι τα εξής: Πως γίνεται να έχει ενημερωθεί όλη η Ελλάδα για το άνοιγμα των ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων μέσω του δελτίου τύπου που έχει βγάλει η ΓΓΑ εδώ και τρεις μέρες. Το οποίο υπάρχει στην διαδικτυακή σελίδα της. Και να μην έχουν ενημερωθεί  οι ιθύνοντες του ολυμπιακού σταδίου; Για ποιόν λόγο συμβαίνει αυτό; Είναι δυνατόν, η διοίκηση του μεγαλύτερου σταδίου της χώρας να αγνοεί τις οδηγίες και τις ανακοινώσεις της ΓΓΑ; Μήπως υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης μεταξύ της γενικής γραμματείας αθλητισμού και των υπεύθυνων των βοηθητικών γηπέδων του ΟΑΚΑ;

Ήταν μεσημέρι Πέμπτης 28 Μαΐου, όταν είχα γράψει ένα άρθρο για το ΟΑΚΑ με αφορμή τους ανύπαρκτους ελέγχους  κορονοιού στις εγκαταστάσεις. Έλεγχοι που θεωρητικά ήταν βασική-απαιτούμενη προϋπόθεση για την είσοδο των αθλητών στο στάδιο. Στην πραγματικότητα όμως, το  μόνο που χρειαζόταν να κάνει κάποιος για την είσοδο του στα βοηθητικά γήπεδα, ήταν να συμπληρώσει απλά ένα χαρτί για το αν έχει παρουσιάσει συμπτώματα για τον ίο ή όχι. Μάλιστα, είχα διευκρινίσει πως ο,τι γράφω το είχα δει εγώ ο ίδιος με τα μάτια μου.  Μολονότι υπήρξε βεβαίως αυτή η διευκρίνηση, οι  αντιδράσεις από πλευράς των υπεύθυνων του ΟΑΚΑ. ήταν  έντονες. Πολύ έντονες θα έλεγα.

Για να προλάβω λοιπόν ανάλογες αντιδράσεις, θέλω να διευκρινίσω πως δεν έχω κάτι με τους υπεύθυνους των βοηθητικών γηπέδων του ολυμπιακού σταδίου. Το μόνο που κάνω και υποχρεούμαι άλλωστε  να το κάνω όντας δημοσιογράφος, είναι να καταγράφω τα γεγονότα και  παράλληλα να τα σχολιάζω…

 

Sportime Extras