×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ποιος ευθύνεται για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στο Ολυμπιακό Στάδιο;


    Τάσος Βουγιουκλίδης

Ποιος ευθύνεται για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στο Ολυμπιακό Στάδιο;


Το Ολυμπιακό στάδιο, είναι το μεγαλύτερο και το πληρέστερο -όσον αφορά τις εγκαταστάσεις-, ολυμπιακό κέντρο της χώρας. Δεν ισχύει το ίδιο από ότι φαίνεται και με το οργανωτικό κομμάτι του ΟΑΚΑ.

Η άρση των μέτρων της καραντίνας και τα επί πρόσθετα και απαραίτητα μέτρα που πάρθηκαν για την επιστροφή των αθλητών στα στάδια, έφερε μια  γενικότερη αναστάτωση στον κόσμο που χρησιμοποιεί το στάδιο, καθώς έπρεπε όλοι χωρίς ουδεμία εξαίρεση να έχουν στην κατοχή τους ιατρικές βεβαιώσεις ώστε να τους επιτραπεί η είσοδος για προπόνηση.

Την πρώτη εβδομάδα, τα πράγματα ήταν απλά αλλά και συνάμα σχετικά αυστηρά. Οι φύλακες τους έλεγχαν  όλους,   όποιος είχε ιατρική  βεβαίωση και  βρισκόταν στην λίστα του σωματείου του, μπορούσε να κάνει προπόνηση μέσα στο στάδιο.

Τις τελευταίες εβδομάδες, τα πράγματα έχουν αλλάξει (ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα, τα πράγματα αλλάζουν κάθε μέρα). Η κάθε μέρα επιφυλάσσει μια καινούρια έκπληξη στους αθλητές (την μια μέρα συμπληρώνεις χαρτί την άλλη όχι και ούτω καθεξής  ).  Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ προσωπικά, από δική μου, προσωπική εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπελιμπασάκη: «Μας πήγε πίσω η καραντίνα»

Η μόνη προϋπόθεση που υπάρχει πλέον στο ΟΑΚΑ από τους  ιθύνοντες  για να αφήσουν κάποιον να εισέλθει στο στάδιο, είναι η συμπλήρωση ενός χαρτιού, για το αν  έχει νοσήσει ο αθλητής από τον ίο ή για το αν είχε συμπτώματα. Μόνο αυτό.

Μάλιστα, αυτό δεν συμβαίνει όλες τις μέρες. Για παράδειγμα, την Δευτέρα, μου επιτράπηκε εμένα προσωπικά, να μπω στο στάδιο ελεύθερα, καθώς, τα τουρνικέ ήταν ανοιχτά. Ενώ, την Τετάρτη μας ζητήθηκε  να συμπληρώσουμε το χαρτί στο οποίο αναφέρομαι παραπάνω.

Να σημειωθεί, το ότι σε καμία από τις προηγούμενες  περιπτώσεις  που πήγαμε στο στάδιο για προπόνηση δεν μας ζητήθηκε η συμπλήρωση του -άσκοπου- αυτού χαρτιού.

Ποιος άραγε φέρει την ευθύνη, για αυτήν την σύγχυση- ανοργανωσιά που επικρατεί στο ολυμπιακό στάδιο; Για ποιόν λόγο κάθε μέρα υπάρχει και διαφορετική διαδικασία για την εισβολή του αθλητή στο στάδιο.

Φυσικά, τα ερωτήματα αυτά, το πιθανότερο είναι να μην απαντηθούν ποτέ. Εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να τα υποβάλλουμε…


Τελευταία Νέα