ΑΕΚ, ένα πράγμα σου ζητώ…

Η ΑΕΚ έχει φτάσει σε αγωνιστικό τέλμα. Μπορεί να τεθεί και ως ερώτηση αυτό. Έχει φτάσει η ΑΕΚ σε αγωνιστικό τέλμα, τη φετινή σεζόν; Εν μέρει ναι. Δεν θα σταματήσω όμως να τονίζω πως υπάρχει και πιο κάτω και η οριστική απάντηση στο παραπάνω ερώτημα θα δοθεί την άλλη Κυριακή. Η ΑΕΚ έχει καταφέρει να...

Η ΑΕΚ έχει φτάσει σε αγωνιστικό τέλμα. Μπορεί να τεθεί και ως ερώτηση αυτό. Έχει φτάσει η ΑΕΚ σε αγωνιστικό τέλμα, τη φετινή σεζόν; Εν μέρει ναι. Δεν θα σταματήσω όμως να τονίζω πως υπάρχει και πιο κάτω και η οριστική απάντηση στο παραπάνω ερώτημα θα δοθεί την άλλη Κυριακή.

Η ΑΕΚ έχει καταφέρει να αποτύχει σε οποιοδήποτε φετινό της στόχο, εκτός από έναν: το να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό ευτυχώς το κατάφερε. Ηταν όμορφο εκείνο το βράδυ με την Βόλφσμπουργκ. Ηταν το τελευταίο που έδωσε μία χαρά. Δεν θα υπάρχει άλλο βράδυ χαράς φέτος. Ανακούφισης μόνο μπορεί να υπάρξει, εφόσον η ΑΕΚ καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο, μα κυρίως αν καταφέρει να μην διαλύσει όλη τη χρονιά της. Χαρά με την πραγματική έννοια της λέξης και του συναισθήματος, καλά να είμαστε και τα πράγματα να γίνουν όπως πρέπει από τη νέα σεζόν, πρώτα ο Θεός.

Εχουμε εξαντλήσει τις αναλύσεις, έχουμε κουραστεί με τα… ευχολόγια, έχουμε σηκώσει τα χέρια ψηλά με τη φετινή ΑΕΚ. Το τι θα γίνει στο ντέρμπι της Λεωφόρου είναι πραγματικά ένας γρίφος που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τη λύση του πριν το ματς. Και οι δυο ομάδες δεν είναι στα καλά τους. Σε χειρότερη κατάσταση θαρρώ πως είναι η ΑΕΚ. Δεν πάει τίποτα καλά ούτε αμυντικά, ούτε επιθετικά. Οι παίκτες δείχνουν να θέλουν αλλά να μη μπορούν και πραγματικά προκαλεί σοκ το γεγονός το πόσο αδούλευτη είναι η ομάδα σε όλα τα επίπεδα και η φυσική της κατάσταση επίσης, με αποκορύφωμα τους πολλούς τραυματισμούς που έχουν βγει και τη φρεσκάδα που λείπει.

Αντε να τελειώσει η σεζόν… Είναι μπροστά 3 βαθμούς. Ο,τι κι αν γίνει στη Λεωφόρο υπάρχουν μετά δυο ματς. Μακάρι να τελειώσει μία ώρα αρχύτερα η υπόθεση Ευρώπη κι αυτό θα συμβεί μόνο με διπλό στη Λεωφόρο. Ένα ματς καλό και μία σημαντική νίκη χρωστούν οι παίκτες στο σύλλογο και τον κόσμο. Μακάρι να έρθει το βράδυ της Κυριακής. Το παν όμως είναι μετά το ματς με τον Άρη την άλλη Κυριακή η ΑΕΚ να είναι στις ευρωπαϊκές θέσεις και από τη Δευτέρα 17 Μαϊου να ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις αλλαγών… Αυτό ζητάει ο κόσμος!