×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Καλαμπάκος: «Ίσως θα έπρεπε να κερδίσουμε πιο εύκολα»


Μαντώ Καψάλη

Καλαμπάκος: «Ίσως θα έπρεπε να κερδίσουμε πιο εύκολα»


Ο Χαρίλαος Τρικούπης πέτυχε την παρθενική του νίκη στην Basket League και Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του.

Αρχικά ο Ντίνος Καλαμπάκος είπε: «Καταλαβαίνετε ότι για την πόλη είναι μια ιστορική μέρα. Δεν ξεκινήσαμε καλά και ήταν λογικό γιατί έχουμε άγχος και απειρία. Θα έλεγα ότι κομβικό σημείο ήταν το 3ο δεκάλεπτο όπου ισορροπήσαμε το παιχνίδι και βάλαμε μερικά σουτ στο δεύτερο ημίχρονο. Θα συμφωνήσω ότι βάσει της γενικής εικόνας του αγώνα ίσως θα έπρεπε να κερδίσουμε πιο εύκολα και όχι να φθάσουμε στο σημείο να πετάξουμε την μπάλα και να κάνουμε το σταυρό μας».

Στη συνέχεια στάθηκε στη διαφορά εμπειρίας μεταξύ των δύο ομάδων: «Είμαστε ευχαριστημένοι, κάναμε την πρώτη νίκη μας κι ελπίζω σύντομα να κάνουμε και τη δεύτερη. Μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα ήταν στα τοπικά πριν από πέντε χρόνια. Νομίζω ότι ο Άρης πήγε να μας στραπατσάρει και να μας εγκλωβίσει γιατί έχει παιδιά με εικόνες και χιλιόμετρα, ενώ εμείς κάνουμε τα πρώτα μέτρα μας».

Αναφέρθηκε επίσης στην εξαιρετική απόδοση του Δημήτρη Φλιώνη: «Στα τελευταία λεπτά παίζαμε με αντίπαλο μόνο τον Φλιώνη. Έβαλε μεγάλα σουτ, έκλεβε μπάλες και κόντεψε να μας καταστρέψει», είπε και αναφέρθηκε στην αποχή των επτά μηνών: «Οι πρώτες αγωνιστικές πάντα φέρνουν εκπλήξεις και δυσκολίες, πολλώ δε μάλλον τώρα όπου χάσαμε την επαφή με το άθλημα. Οι παίκτες έχασαν την ταχύτητά τους και την αθλητικότητα, ενώ εμείς ξεχάσαμε να κοουτσάρουμε».

Σε ερώτηση για την τελευταία φάση, παραδέχθηκε ότι… «(ο Ντεβόντε Γκριν) είναι ένα παιδί το οποίο δεν μπαίνει εύκολα σε καλούπι. Εκεί ήθελες κάποιον να πετάξει την μπάλα. Άλλο σχεδιάσαμε, αλλά αυτό το παιδί έχει προσωπικότητα και τρέλα».

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras