×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Το Miami Vice στιλ θα φορεθεί φέτος πολύ


    Prince

Το Miami Vice στιλ θα φορεθεί φέτος πολύ


Θυμάστε το Miami Vice στιλ; Ναι, αυτό που στην Ελλάδα λέγαμε οι «Σκληροί του Μαϊάμι». Ναι, το σίριαλ με τη δυνατή μουσική με τους αστυνομικούς με άσπρα κοστούμια και τα ακριβά αυτοκίνητα. Ε, λοιπόν, θα ξαναφορεθεί. Αυτή τη φορά, όμως το Miami Vice στιλ δεν θα έχει πρεσβευτές δύο σκληρούς «μπάτσους», αλλά έναν τεράστιο αστέρα του ΝΒΑ, που μόλις σταμάτησε και έναν κορυφαίο ράπερ.

Πρόκειται για τον Ντουέιν Γουέιντ και τον Ρικ Ρος. Ο Γουέιντ μεγαλούργησε με τους Miami Heat με τους οποίους αναδείχτηκε τρεις φορές πρωταθλητής και μία φορά MVP των τελικών, ενώ ο Ρος το 2006 που ο Γουέιντ οδηγούσε τους Heat στην κορυφή του μπασκετικού πλανήτη, κυκλοφορούσε το πρώτου άλμπουμ “Port of Miami” πουλώντας 187.000 cd στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας και σήμερα θεωρείται από τους κορυφαίους hip hop τραγουδιστές του κόσμου.

Οι δύο τους εμφανίστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή και εκεί ουσιαστικά ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να αγοράσουν ομάδα του NFL, του αμερικάνικου football, και να μην ξεχνάμε το Super Bowl του NFL είναι το κορυφαίο τηλεοπτικό προϊόν και γενονός στις ΗΠΑ, μακράν όλων των άλλων.

Πως έγινε το σκηνικό; Ο Ρος λέει στο Γουέιντ: «Ας πούμε ότι η ευκαιρία παρουσιάστηκε και είχαμε την ευκαιρία να αγοράσουμε για τον εαυτό μας μία ομάδα NFL. Είναι κάτι που προχωρούμε προς τα εμπρός ή όχι;»

Ο Γουέιντ πολύ σοβαρά λέει: «Προχωρώ, προχωρώ μπροστά».

Ο Ρος απάντησε: «Είμαι χαρούμενος».

Δεν ξέρουμε αν θα πάρουν τους Miami Dolphin, την ομάδα της περιοχής, αλλά οι δύο τύποι είναι οι ζωντανοί θρύλοι του Miami, οπότε και τους «βλάχους» Tennessee Titans να πάρουν, θα φέρουν και σε αυτούς το Miami Vice στιλ.  Άλλωστε και οι δύο εκτός από κορυφαίοι στο χώρο τους, είναι fashion icons και ο Γουέιντ πρεσβευτής με υπογραφή όπως ο Τζόρνταν στο μεγαλύτερο κινέζικο αθλητικό μπραντ, ενώ οι επιλογές του Ρος στο streetware θεωρούνται ως η απόλυτη fashion επιλογή.

Αν σας εμπνέει το Miami Vice στιλ, στο www.princeoliver.com υπάρχουν επιλογές με λευκό σακάκι από 99 ευρώ

λευκό τζιν από 74,90 ευρώ και λευκά sneakers από 79 ευρώ για να τα συνδυάσετε με όποιο σκουρόχρωμο t-shirt η πόλο θέλετε για να εντυπωσιάσετε όπως ο Γουέιντ και ο Ρος.

 

 


Τελευταία Νέα