Αξιωματούχος της Κομισιόν: Η Τουρκία του Ερντογάν απομακρύνεται κάθε μέρα από την Ευρώπη

Οι χειρισμοί του Ερντογάν φέρνουν την Τουρκία μακριά από την Ευρώπη σύμφωνα με αξιωματούχο της Κομισιόν

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει επιλέξει την ρητορική μίσους αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά θέματα, γεγονός που απομακρύνει την Τουρκία, κάθε μέρα και περισσότερο από την Ευρώπη, κάτι που έκανε ξεκάθαρο με δηλώσεις του αξιωματούχος της Κομισιόν.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο κανάλι του Mega, ο ανώτερος Ευρωπαίος αξιωματούχος, η στάση του Ερντογάν απέναντι στην Ελλάδα, υπονομεύει το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας του και την καθιστά λιγότερο ευρωπαϊκή χώρα κάθε μέρα.

Αξιωματούχος της Κομισιόν: Υπό την ηγεσία Ερντογάν η Τουρκία γίνεται λιγότερο Ευρωπαϊκό κράτος

Η Ευρωπαϊκή Ένωση φαίνεται πως χάνει πλέον την υπομονή της με τον Τούρκο πρόεδρο κάτι που γίνεται ξεκάθαρο και μετά από αυτή την σκληρή δήλωση που στοχοποιεί τον Ερντογάν.

Ακόμη, ο αξιωματούχος της Κομισιόν πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως με το να λες ότι αγνοείς τον πρωθυπουργό ενός άλλου κράτους σημαίνει οτι δεν σέβεσαι τις σχέσεις καλής γειτονίας.

Τέλος, κατέληξε πως στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν νοείται να υπάρχει μια χώρα που επιμένει να λέει πως δεν μπορεί να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με μια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο γίνεται ξεκάθαρο πως πλέον έχουν όλοι αντιληφθεί το που το πάει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που όπως τόνισε και ο Αντιναύαρχος Διακόπουλος έχει επιλέξει να μιμηθεί την ρητορική του Πούτιν πριν εκείνος αποφασίσει την εισβολή της Ρωσίας σε Ουκρανικό έδαφος.

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν από τον Αξιωματούχο της Κομισιόν: