ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Bayraktar: Η Ελλάδα απαντά με τα γαλλικά drone Patroller και ρουκέτες 68mm

H Eλλάδα ετοιμάζει γαλλική απάντηση στα τουρκικά drones Bayraktar, και αυτή είναι τα Patroller με ρουκέτες 68mm
Bayraktar: Η Ελλάδα απαντά με τα γαλλικά drone Patroller και ρουκέτες 68mm

Bayraktar: Τα γαλλικά drone Patroller που αναπτύσσονται στην Βόρεια Αφρική από την Γαλλία θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες τα drone που θα πάρει η Ελλάδα.

Τα Patroller φέρουν κατευθυνόμενη ρουκέτα των 68mm, που κατασκευάζεται από τη Thales, έχουν εμβέλεια 150 χλμ και διάρκεια πτήσης 14 ώρες.

Βayraktar: Η Ελλάδα απαντά με τα γαλλικά drone Patroller με κατευθυνόμενες ρουκέτες;

Σύμφωνα με το Δήμο Βερύκιο, η γαλλική κατασκευαστική εταιρεία SAGEM επιδιώκει να διαφημίσει το Patroller μέσω των επιδόσεων του στο Αιγαίο, όπως έκανε η Τουρκία σε Ναγκόρνο Καραμπάχ, Συρία και Λιβύη με τα Bayraktar.

Ουσιαστικα πρόκειται για την απάντηση της Ελλάδας στην Τουρκία, με την Αθήνα να έχει αποφασίσει να μπει γερά στο πεδίο των drones.

Η Γαλλία μέσω του ΝΑΤΟ κάνει «δώρο» στην Ελλάδα τα υπερσύγχρονα μη επανδρωμένα αεροσκάφη Patroller αντικαθιστώντας με μόλις 50 εκατομμύρια ευρώ τα UAV παλαιότερης γενιάς Le Sperwer, αναφέρει το ieidiseis.gr.

Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται και από νεότερες πληροφορίες που κάνουν λόγο για αγορά τεσσάρων Patrolle.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.