×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Bayraktar: Ύποπτες κινήσεις τουρκικών drones απέναντι από τα ελληνικά νησιά


Διονύσης Αντωνέλλος

Bayraktar: Ύποπτες κινήσεις τουρκικών drones απέναντι από τα ελληνικά νησιά


Βayraktar: Περίεργες κινήσεις των τουρκικών drones απέναντι από τα ελληνικά νησιά αποκάλυψαν τα ραντάρ.

Οι Τούρκοι επιδίδονται τις τελευταίες μέρες σε εικονικές επιθέσεις στα ελληνικά νησιά, μετρώντας την ελληνική αεράμυνα απέναντι στα τουρκικά drones.

Eλληνοτουρκικά: Εικονική επίθεση από Bayraktar έξω από Ρόδο και Κω

Oι Τούρκοι πραγματοποίησαν μία σειρά περίεργων τουλάχιστον χειρισμών απέναντι από την Κω και τη Σάμο, ενώ την προηγούμενη μέρα δύο Bayraktar έκαναν παρόμοιες κινήσεις απέναντι από την Κω και τη Ρόδο.

Η συνεχιζόμενη χρήση των τουρκικών drones έχει προκαλέσει εγρήγορση στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες ήδη έχουν ενημερωθεί ανεπίσημα από τους Αρμένιους για το επιχειρισιακό μοντέλο των Τούρκων κατά τις επιθέσεις με drones που πραγματοποιούν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Bayraktar: Μόνο τα… αυτοκόλλητα είναι τούρκικα – Ξένη η τεχνολογία τους

Οι Έλληνες επιτελείς έχουν καταλήξει σε μία σειρά λύσεων στην αντιμετώπιση των τουρκικών drones.

Mία από αυτές είναι και η αγορά από το Ισραήλ και συγκεκριμένα το ισραηλινό UAV «Hunter» με τεράστια ποικιλία εξοπλισμού.

Ο «Κυνηγός» είναι ένα UAV που προέρχεται από το γνωστό «Heron» της IAI, αλλά προσαρμόζεται στις ανάγκες των μελλοντικών χρηστών της κάθε χώρας αγοράς του.

Απόλυτη επιβεβαίωση Sportime: Εμπάργκο στους αυστριακούς κινητήρες των Bayraktar

Το Hunter θα είναι εξοπλισμένο με ένα αυτόματο σύστημα απογείωσης και προσγείωσης και θα μπορεί να εξοπλιστεί με τεράστια ποικιλία εξοπλισμού, σύμφωνα με τις αποστολές του.

Αυτό το νέο UAV θα κατασκευαστεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Avionics Service (σ.σ. αντίστοιχα θα μπορεί το ελληνικό να κατασκευάζεται στην ΕΑΒ).

Το drone «Hunter» το οποίο θα βασίζεται στο «Heron», λειτουργεί ήδη στη Βραζιλία και χρησιμοποιείται από την Ομοσπονδιακή Αστυνομία από το 2010.

Ως αποτέλεσμα της συμφωνίας που υπογράφηκε μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, ήδη δύο νοικιασμένα UAV τύπου Heron επιχειρούν στην Ελλάδα, με τους Έλληνες να εκπαιδεύονται σε αυτά.

Σύμφωνα με το τουρκικό defenceturk.net, η Ελλάδα σχεδιάζει να προμηθευτεί μη επανδρωμένα οχήματα από το Ισραήλ για να τα αναπτύξει στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Bayraktar: Κρυμμένο μυστικό – Με αμερικανικό GPS καθοδηγούνται στους στόχους τους;

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, με την συγκεκριμένη αγορά η Αθήνα προκαλεί την Τουρκία και κλιμακώνει την ένταση στην περιοχή.

Μάλιστα οι Τούρκοι του defenceturk.net τονίζουν πως οι συγκεκριμένη κίνηση της Ελλάδας πριν από τις διερευνητικές συνομιλίες αποδεικνύει πως η Αθήνα δεν έχει διάθεση αποκλιμάκωσης της κρίσης.

Διαβάστε ακόμα

Ερντογάν: Βουτιά ρεκόρ για την τουρκική λίρα!

Oλυμπιακός – Champions League: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα στον όμιλό του

Η απόλυτη παράνοια: Τα 12 μίλια είναι «εθνικισμός» για τον Χρυσοχοΐδη, ενώ ο Ερντογάν πηγαίνει για… πικ-νικ στην Αμμόχωστο!

Όλες οι ειδήσεις από το Sportime

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras