ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Bayraktar: Τουρκικό drone χτύπησε κάτω από τη μύτη των Ρώσων

Γιατί δεν βρήκε το τουρκικό Bayraktar η ρωσική αεράμυνα;

Bayraktar: Τουρκικό drone χτύπησε κάτω από τη μύτη των Ρώσων στο έδαφος της Αρμενίας.

Παρά το γεγονός ότι η Ρωσία βοήθησε την Αρμενία να βελτιώσει τα μέσα αεράμυνας της, όπως πιστεύεται, στερώντας από το Αζερμπαϊτζάν και την Τουρκία την δυνατότητα χρήσης μη επανδρωμένων αεροσκαφών, έγινε γνωστό ότι στις 10 Δεκεμβρίου 2021 υπήρξε μια νέα επίθεση με χρήση UAV Bayraktar TB2, γράφει το πρακτορείο Avia.pro.

O αρμένικος στρατός κατάφερε να βρει θραύσματα πυρομαχικών MAM-L, τα οποία χρησιμοποιούνται από το drone Bayraktar TB2, στο σημείο των χτυπημάτων.

Το χτύπημα, κατά πάσα πιθανότητα, πραγματοποιήθηκε από μονάδες του Αζερμπαϊτζάν, αν και το Μπακού δεν σχολιάζει τις κατηγορίες σχετικά με τη χρήση του drone ή τις κατηγορίες για οποιαδήποτε επίθεση στις θέσεις των αρμενικών στρατευμάτων.

Σε βίντεο φαίνονται τα θραύσματα των πυρομαχικών που εκτοξεύτηκαν στις θέσεις του αρμενικού στρατιωτικού προσωπικού.

Αυτό εγείρει, σύμφωνα με το Avia.pro, μια σειρά ερωτημάτων σχετικά με το γιατί το drone δεν εντοπίστηκε ποτέ από τα αρμενικά συστήματα αεράμυνας ή από ρωσικά συστήματα αεράμυνας που αναπτύχθηκαν σε αεροπορική βάση στην Αρμενία.

Οι ειδικοί σημειώνουν ότι ένα νέο περιστατικό με την επίθεση του Αζερμπαϊτζάν στην Αρμενία μπορεί να οδηγήσει σε νέα ένοπλη σύγκρουση.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Σόκαραν την Τουρκία οι ΗΠΑ – Πώς είναι ένα βήμα πιο κοντά στα F-35 η Αθήνα

Φρεγάτες: Μπήκαν δυνατά οι Γερμανοί – Τι θα κάνει η Αθήνα;

Bayraktar: Τουρκικό drone χτύπησε κάτω από τη μύτη των Ρώσων

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ