ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Διπλός Θόλος Iron Dome και Drone Dome σε Θράκη και Αιγαίο

Θα παρέχει στην Ελλάδα προστασία σε δύο επίπεδα.
Διπλός Θόλος Iron Dome και Drone Dome σε Θράκη και Αιγαίο

Διπλός Θόλος Iron Dome και Drone Dome σε Θράκη και Αιγαίο, αποκαλύπτουν «ΤΑ ΝΕΑ».

Σύμφωνα με τον Μαρίνο Γκασιάμη, η Ελλάδα θα στηριχθεί στο know how των Ισραηλινών στα συστήματα Iron Dome και Drone Dome «για να τα εξελίξει με δικά της μέσα που θα προέλθουν από το Κέντρο Ανάπτυξης Καινοτομίας».

Η Ελλάδα θέλει να δημιουργήσει έναν «σιδερένιο θόλο» ο οποίος θα αγνοεί την απειλή αν υπολογιστεί ότι θα πλήξει ακατοίκητη περιοχή ενώ θα εκτοξεύει πύραυλο που θα εκρήγνυται κοντά στον εχθρικό πύραυλο αν το κέντρο ελέγχου υπολογίσει σημείο προσβολής ενδιαφέροντος.

Διπλός Θόλος Iron Dome και Drone Dome σε Θράκη και Αιγαίο

Την ίδια ώρα το Drone Dome στη φάση αναχαίτισης θα καταστρέφει με δέσμη λέιζερ τα drone.

To Drone Dome θα διαθέτει και παρεμβολέα, που θα μπλοκάρει τις εντολές των εχθρικών drone και την επικοινωνία με το κέντρο ελέγχου.

Iron Dome και Drone Dome θα αποτελούν τον διπλό ελληνικό θόλο που θα παρέχει στην Ελλάδα προστασία σε δύο επίπεδα.

Διαβάστε περισσότερα για την άμυνα στο geostratigika.gr

Διαβάστε επίσης:

Συμφωνία των Πρεσπών: Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ πανηγυρίζουν για την υπογραφή της όμως οι Σκοπιανοί ετοιμάζονται να την ακυρώσουν

Αρχύτας: Έφερε τα πάνω κάτω η ΕΑΒ – Ριζικός επανασχεδιασμός με πολλές εκπλήξεις και εντός Απριλίου η πτήση του iron bird

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διπλός Θόλος Iron Dome και Drone Dome σε Θράκη και Αιγαίο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.