Ελληνικά υποβρύχια: Καζούρα στους Τούρκους που έψαχναν τα ελληνικά υποβρύχια στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο αποφάσισε να κάνει ο κυβερνήτης του υποβρυχίου «Νηρεύς».

Τα ελληνικά υποβρύχια είναι ο εφιάλτης της Τουρκίας αφού όσο και να προσπαθούν οι Τούρκοι να τα βρουν δεν καταφέρνουν τίποτα - Όχι μόνο τα 214 αλλά και τα S-111 είναι αόρατα για τους Τούρκους

Ελληνικά υποβρύχια: Καζούρα στους Τούρκους που έψαχναν τα 214 στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο αποφάσισε να κάνει ο κυβερνήτης του υποβρυχίου S-111 «Νηρεύς».

Έτσι, ενώ τα τουρκικά CN-235 και Bayraktar έψαχναν ματαίως εδώ και 20 μέρες να ανακαλύψουν τα αόρατα 214 που παρακολουθούσαν τις κινήσεις του Oruc Reis στην… Ρόδο ο κυβερνήτης του «Νηρέα» αποφάσισε, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, την ανάδυση του υποβρυχίου στο λιμάνι του… Καστελοριζου.

Ελληνοτουρκικά: «Άφαντα» τα ελληνικά υποβρύχια – Σήκωσαν CN-235 και Bayraktar οι Τούρκοι!

Μάλιστα οι κάτοικοι του νησιού ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επευφημίες.

«Για να μην ψάχνουνε άδικα αποφάσισα να τους δείξω ένα υποβρύχιο από κοντά, να δουν πώς είναι γιατί αλλιώς ακόμα θα περίμεναν…», έλεγε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος. Το πε και το έκανε.