ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνικά υποβρύχια: Οι Τούρκοι προσπαθούν να τα βυθίσουν με τορπίλες που δεν… τα εντοπίζουν

Ελληνικά υποβρύχια: Με τις τουρκικές τορπίλες «Orka» θέλει τo τουρκικό Ναυτικό να βυθίσει τα ελληνικά υποβρύχια και ειδικότερα τα Type 214.
Ελληνικά υποβρύχια: Με τις τουρκικές τορπίλες «Orka» θέλει τo τουρκικό Ναυτικό να βυθίσει τα ελληνικά υποβρύχια και ειδικότερα τα Type 214.

Ελληνικά υποβρύχια: Με τις τουρκικές τορπίλες «Orka» της ROKETSAN θέλει τo τουρκικό Ναυτικό να βυθίσει τα ελληνικά υποβρύχια και ειδικότερα τα Type 214.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η τουρκική εταιρεία (σ.σ. σε αναπαράσταση), η ελαφριά τορπίλη «Orka» που μπορεί να εξαπολυθεί τόσο από ελικόπτερα και αεροσκάφη, όσο και σκάφη επιφανείας φαίνεται να «παρακάμπτει» τα αντίμετρα παραπλάνησης που εμφανίζουν ψευδή στόχο και να πλήττει το υποβρύχιο.

Ελληνοτουρκικά: Με αυτή την τορπίλη θέλει το τουρκικό Ναυτικό να… βυθίσει τα ελληνικά υποβρύχια

Είναι άγνωστο πόσο προηγμένη τεχνολογία διαθέτει η συγκεκριμένη τορπίλη, αλλά η ROKETSAN έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ικανότητα αντι-αντιμέτρων υποβρυχίων, όμως οι συγκεκριμένες τορπίλες δεν… βλέπουν τα αόρατα 214.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ