Ελληνοτουρκικά: 300 Hellfire η τρομακτική απάντηση στην Τουρκία αν στείλει Gezgin


Διονύσης Αντωνέλλος

Ελληνοτουρκικά: 300 Hellfire η τρομακτική απάντηση στην Τουρκία αν στείλει Gezgin


Ελληνοτουρκικά: Τρομακτικό θα είναι το πλήγμα στην Τουρκία με τους Hellfire αν η Άγκυρα επιχειρήσει επιθετική κίνηση κατά της Ελλάδας.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα απαντήσουν στην όποια τουρκική πρόκληση θερμού επεισοδίου μαζικά, με εκατοντάδες βολές πυραύλων Hellfire από τα ελικόπτερα Απάτσι και Κιόβα.

Τουρκία: Μας τούμπαρε η Ελλάδα στη δική της ατζέντα – Πάμε για ήττα

Τα 28 ελληνικά Απάτσι και τα 36 Κιόβα φέρουν από οκτώ πυραύλους Hellfire τα πρώτα και τέσσερις πυραύλους Hellfire τα δεύτερα.

Συνολικά πάνω από 300 πύραυλοι Hellfire θα πλήξουν άμεσα τουρκικούς στόχους σε μηδενικό χρόνο. Ήδη υπάρχουν σχεδιασμένα επί χάρτου τα σημεία.

Ο AGM-114 Μ (Hellfire), έχει εμβέλεια από 500 μέτρα – 8 χιλιόμετρα, καθοδηγείται με λέιζερ και έχει γέμισμα που με την έκρηξη εκτοξεύει θραύσματα ενώ είναι κατάλληλος για προσβολή πλοίων, ελαφρών τεθωρακισμένων οχημάτων και εγκαταστάσεων όπως οχυρά και καταφύγια.

Ένα σχέδιο επίθεσης της Άγκυρας στην Ελλάδα αναπαράγεται τις τελευταίες μέρες σε τουρκικά φόρουμ.

Τουρκία: Πρώτα θα σας επιτεθούμε με 100 πυραύλους Gezgin και μετά με 100 drone

Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, το οποίο θα ονομάζεται «Operation The Godfather» τις πρώτες ώρες της τουρκικής επίθεσης η Άγκυρα θα επιτεθεί στην Ελλάδα με τουλάχιστον 100 πυραύλους Gezgin (σ.σ. είναι υπό κατασκευή σε συνεργασία με την Ουκρανία, μοιάζουν με τους Tomahawk και έχουν εμβέλεια 800 έως 1.200 χλμ), κατά των ελληνικών υποδομών σε όλη την Ελλάδα.

Οι Τούρκοι που αναπαράγουν το συγκεκριμένο σχέδιο πρέπει να γνωρίζουν (σ.σ. και το γνωρίζουν) πως η Ελλάδα δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια στην όποια τουρκική ενέργεια.


Sportime Extras