ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Αυτό το λάθος δεν πρέπει να κάνει η Ελλάδα με την Τουρκία

Οι ισορροπίες με την προκλητική Τουρκία είναι λεπτές και οι χειρισμοί της Ελλάδας πρέπει να είναι συγκεκριμένοι.
Ελληνοτουρκικά: Αυτό το λάθος δεν πρέπει να κάνει η Ελλάδα με την Τουρκία

Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία συνεχίζει τις απίστευτες προκλήσεις κατά της Ελλάδας, είτε με στο Αιγαίο, είτε στον Έβρο είτε παραβιάζοντας τις ΑΟΖ της χώρας με και της Κύπρου.

Ήδη διαβάσατε στο Sportime νωρίτερα ότι το CNN TURK… ξέφυγε δείχνοντας πόλεμο πόλεμο στην Κρήτη.

Μάλιστα λίγο αργότερα ήρθε νέα πρόκληση από τον Χουλουσί Ακάρ, με τον Αλκιβιάδη Στεφανή, απόστρατο αξιωματικό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων (Υπηρέτησε ως Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού από το 2017 έως το 2019) να του απαντά.

Θυμίζουμε ότι ο ακροδεξιός Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας και φανατικός ανθέλληνας, έδωσε σήμερα ένα απίστευτα  προκλητικό σόου. Συγκεκριμένα ο Ακάρ ρόλο πιλότου μαχητικού, πραγματοποίησε πτήση πάνω από το βόρειο Αιγαίο με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας της Τουρκίας.
Ελληνοτουρκικά: Το λάθος που δεν πρέπει να κάνει η Ελλάδα με την Τουρκία

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής τόνισε ότι «….δεν είναι σημειακή η αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων» και πρόσθεσε πως «η Ελλάδα δεν πρέπει να κάνει το λάθος να δει κάθε απειλή της Τουρκίας ξεχωριστά».

Παράλληλα τονίζει πως η δύναμη της Ελλάδας σε στρατιωτικό και διπλωματικό επίπεδο είναι τέτοιο που μπορεί να χειριστεί ακόμη και μια τέτοια κατάσταση.

Ολα αυτά την ώρα που οι Τούρκοι βλέπουν αστράκια επειδή η Ελλάδα παίρνει τα F-35 σε τιμή σοκ.

Η ενίσχυση της χώρας μας στον αέρα έχει προκαλέσει πανικό στην Άγκυρα που πέφτει πλέον καθημερινά στην παγίδα των ελληνικών Rafale και F-35.

Με αυτόν τον τρόπο, η Ελλάδα θα οδηγηθεί, με τα νέα δεδομένα, όπου τα κόστη φτάνουν αυτά των Rafale, στην αγορά περισσοτέρων F-35 με στόχο να είναι το βασικό επόμενο μαχητικό της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας).

Παράλληλα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τελειώνει τον Ερντογάν για τους S300, με τους φόβους του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να επιβεβαιώνονται.

Ειδικότερα, εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών εξήγησε ότι η παρουσία του εν λόγω συστήματος στην Ελλάδα δεν υπάγεται στο πλαίσιο των κυρώσεων που προβλέπει ο Νόμος για την Αντιμετώπιση των Αντιπάλων της Αμερικής Μέσω Κυρώσεων (CAATSA).
Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Αυτό το λάθος δεν πρέπει να κάνει η Ελλάδα με την Τουρκία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.