ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Απασφάλισαν οι Ναύαρχοι – Παίρνουν δύο αόρατα υποβρύχια 214 και 212

Οι Έλληνες ναύαρχοι πιέζουν για την προμήθεια δύο ακόμα U214 καθώς και την παραλαβή και μεταχειρισμένων 212, ως ενδιάμεση λύση.
Ελληνοτουρκικά: Απασφάλισαν οι Ναύαρχοι – Παίρνουν δύο αόρατα υποβρύχια 214 και 212

Ελληνοτουρκικά: Απασφάλισαν οι Ναύαρχοι αφού σύμφωνα με πληροφορίες προτείνουν την αγορά δύο αόρατα υποβρύχια 214 αλλά και 212.

Η συμφωνία με τους Γερμανούς, για τα ελληνικά υποβρύχια τύπου Παπανικολής, περιλάμβανε την όψιον για δύο ακόμα 214, η οποία όμως δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ από΄την Ελλάδα.

Τώρα, οι Έλληνες ναύαρχοι πιέζουν για την εφαρμογή της συγκεκριμένης όψιον, για την προμήθεια δύο ακόμα U214 καθώς και την παραλαβή και μεταχειρισμένων 212, ως ενδιάμεση λύση.

Θυμίζουμε ότι τα αόρατα ελληνικά υποβρύχια, 214 είχαν (σ.σ. και έχουν) γίνει ο φόβος και ο τρόμος των Τούρκων στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, αφού για σχεδόν δύο μήνες δεν μπορούσαν να τα εντοπίσουν, την ώρα που είχαν βγάλει όλο τους στον στόλο στη θάλασσα.

Μάλιστα για να καλύψουν το επικοινωνιακό φιάσκο έφτιαξαν βίντεο που εμφάνιζε υποβρύχιο σε ανάδυση για να πείσουν την τουρκική κοινή γνώμη ότι τελικά είχαν βρει τα ελληνικά 214.

Τι να πρωτοθυμηθούμε για εκείνη την περίοδο.

Το σοκ των Τούρκων ήταν μεγάλο όταν ξαφνικά είδαν στο λιμάνι του Καστελόριζου ένα ελληνικό υποβρύχιοα να αναδύεται.

Τα σημειωθεί πως ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των Type 212, που θέλει να πάρει ως ενδιάμεση λύση η Ελλάδα, είναι πως είναι ικανα να λειτουργούν σε μόλις 17 μέτρα νερού, επιτρέποντάς τους να πλησιάσουν πολύ πιο κοντά στην ακτή.

Αυτό τους δίνει πλεονέκτημα σε επιχειρήσεις, καθώς καταδρομείς μπορούν να βγουν κοντά στην παραλία και να εκτελέσουν την αποστολή τους πιο γρήγορα και μυστικά.

Ειδήσεις τώρα

F-35: Φονικό δίδυμο με τους νέους στελθ υπερπυραύλους με 500 χλμ βεληνεκές – Τέλος η Αν. Μεσογειος

Ολυμπιακός: Τότε μπορεί να γυρίσει ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς

Τέλος οριστικά τα F-35 για την Άγκυρα – Το πήραν απόφαση – Ποιος ο λόγος

Θεατής το κράτος στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας – Τι πρέπει να γίνει!

Ελληνοτουρκικά: Απασφάλισαν οι Ναύαρχοι – Παίρνουν δύο αόρατα υποβρύχια 214 και 212

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.