ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Απίστευτες απειλές του Ερντογάν – Οι TAYFUN θα χτυπήσουν την Αθήνα αν δεν είστε ήσυχοι!

Απίστευτες δηλώσεις του Τούρκου πρόεδρου στις οποίες απειλεί ωμά και ευθέως την Ελλάδα με εκτόξευση πυραύλων.
Ελληνοτουρκικά: Απίστευτες απειλές του Ερντογάν – Οι TAYFUN θα χτυπήσουν την Αθήνα αν δεν είστε ήσυχοι!

Ελληνοτουρκικά: Αδιάκοπα συνεχίζονται οι απειλές και οι προκλήσεις από την Τουρκία προς τη χώρα μας με τα εθνικιστικά παραληρήματα τραμπουκισμού να είναι καθημερινά. Σημαιοφόρος σε αυτά στέκεται ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος στις τελευταίες δηλώσεις του άφησε τον πλανήτη με το στόμα ανοιχτό με τις ευθείς απειλές του προς την Ελλάδα και την Αθήνα.

Να χτυπήσει την Αθήνα εκτός και αν η Ελλάδα κάτσει ήσυχη απειλεί ο Ερντογάν ο οποίος ισχυρίζεται ότι οι Έλληνες «τρέμουμε» τα πυραυλικά τους συστήματα τα οποία έχουν εμβέλεια μέχρι και την πρωτεύουσα.

«Η Ελλάδα φοβάται τις ρουκέτες μας. Λένε ότι οι ρουκέτες TAYFUN θα χτυπήσουν την Αθήνα, θα το κάνουν, εκτός αν κάτσουν ήσυχα.», ήταν οι δηλώσεις του Ερντογάν οι οποίες έχουν κάνει το γύρο του κόσμου με τα ερωτηματικά να είναι τεράστια από το εξωτερικό για αυτή την απίστευτα προκλητική στάση των Τούρκων.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που o Τούρκος πρόεδρος καυχιέται για τους πυραύλους του προκαλώντας έμμεσα την Ελλάδα. Πριν από μόνο ένα μήνα ο ίδιο ειρωνευόταν ότι «οι δοκιμές του Tayfun, τρέλαναν την Ελλάδα» απειλώντας να αυξήσει κι άλλο την εμβέλεια των πυραύλων.

Όλα αυτά φυσικά εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας με τον Ερντογάν να φημολογείται πως δε θα αποσυρθεί το 2023 αν δε κερδίσει την προεδρία.

Παράλληλα, στην Τουρκία υπάρχει μεγάλη αναστάτωση με την υπόθεση του γάμου μιας 6χρονης με μέλος μουσουλμανικής αδελφότητας με την αντιπολίτευση να επιτίθεται στην κυβέρνηση για την ενίσχυση του συντηρητικού ισλαμισμού και την αδράνεια της σε τέτοια θέματα.


 

Δείτε επίσης: 

Τουρκία: Ετοιμάζουν χτύπημα στα ελληνικά drone οι Τούρκοι;

Ελληνοτουρκικά: Νέο εμπρηστικό παραλήρημα Ακάρ – «Η Ελλάδα υπεύθυνη για την ένταση, να διδαχθεί από την ιστορία»

Ελληνοτουρκικά: Τύμπανα πολέμου από τον Τσαβούσογλου – Απειλεί με εισβολή στα νησιά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Απίστευτες απειλές του Ερντογάν – Οι TAYFUN θα χτυπήσουν την Αθήνα αν δεν είστε ήσυχοι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.