ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά – Απίστευτη πρόκληση από την Τουρκία: 37 παραβιάσεις μέσα σε λίγες ώρες!

Δεν σταματάει τις προκλήσεις η Τουρκία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που θεωρεί ότι το Αιγαίο είναι... τσιφλίκι της!
Eλληνοτουρκικά: Νέες παραβιάσεις από την Τουρκία

Ελληνοτουρκικά: Νέες ακραίες προκλήσεις από την Τουρκία στο Αιγαίο καθώς τις τελευταίες ώρες καταγράφηκαν 37 παραβιάσεις, πέντε παραβάσεις καθώς επίσης και τρεις εμπλοκές!

Με… ό,τι μέσο έχει παρανομούν οι Τούρκοι στον ελληνικό εναέριο χώρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι τέσσερα τουρκικά F-16, δύο κατασκοπευτικά CN-235 και ένα ελικόπτερο S-70 πέταξαν πάνω από Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο!

Όπως ήταν φυσικό άμεσα ελληνικά μαχητικά αεροπλάνα πήραν εντολή από τους επιτελάρχες του στρατού ματς να απογειωθούν και να αναχαιτίσουν άμεσα τα τουρκικά.

Σύμφωνα  πληροφορίες από το ΓΕΕΘΑ τα συγκεκριμένα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Όλα αυτά την ώρα που η Άγκυρα στέλνει και δεύτερο ερευνητικό πλοίο στο Καστελόριζο!

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Facebook Messenger Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ