×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ελληνοτουρκικά: Απίστευτη πρόκληση από τον Τούρκο πρέσβη στην Ελλάδα (vid)


Αλέξανδρος Κωτάκης

Ελληνοτουρκικά: Απίστευτη πρόκληση από τον Τούρκο πρέσβη στην Ελλάδα (vid)


Ελληνοτουρκικά: Στους ρυθμούς του άκρως προκλητικού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν… χορεύουν άπαντες στην Τουρκία. Ακόμη και αν αυτός είναι ο Τούρκος πρέσβης που ζει στην Ελλάδα, ο οποίος όμως δείχνει πως δεν σέβεται τη χώρα που τον φιλοξενεί.

Στον απόηχο του προκλητικού μηνύματος του τούρκου πρέσβη στην Ελλάδα ότι «Δημοκρατία είναι η χώρα που έφερε στην Κύπρο την ειρήνη» η Άγκυρα συνεχίζει να τραβάει το σκοινί με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Γενί Σαφάκ να χαρακτηρίζει την τοποθέτηση ελληνικής σημαίας στο Καστελόριζο «Ελληνική πρόκληση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερντογάν: Kαλεί σε μποϊκοτάζ ενώ η γυναίκα του έχει τσάντα Hermes 50.000 ευρώ

Δεν πέρασε καλά καλά ούτε η 28η Οκτωβρίου και η Άγκυρα με αφορμή την δική της εθνική εορτή των 97 χρόνων από την ίδρυση της Δημοκρατίας της Τουρκίας, προχώρησε σε μια αν μη τι άλλο προκλητική ρητορική για την Αθήνα, μέσα στην Αθήνα.

«Δημοκρατία είναι ο τούρκος στρατιώτης που έφερε στην Κύπρο την Ειρήνη και την ηρεμία απέναντι σ αυτούς που αψηφούσαν το διεθνές δίκαιο. Δημοκρατία είναι οι επιστήμονες μας που σαρώνουν πέρα ως πέρα την Μεσόγειο» είπε ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Μπουράκ Οζουγκερκίν.

Παράλληλα χαρακτηρίζοντας πρόκληση την μεγάλη σημαία που σήκωσαν οι κάτοικοι στο Καστελόριζο, ο δήμαρχος του Κας, της πόλης απέναντι από το ακριτικό ελληνικό νησί εξήγγειλε μια παιδαριώδη κίνηση ως απάντηση.

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας μάλιστα έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται και ένα από τα ερευνητικά σκάφη της γειτονικής χώρας με παράλληλη αναφορά στο αναθεωρητικό δόγμα της «Μπλε Πατρίδας».

Στην Αθήνα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ενημέρωσε τους εκπροσώπους των κομμάτων.
Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αφού χαρακτήρισε θετική την παραπομπή του ζητήματος των θαλασσίων ζωνών με την Αλβανία στη Χάγη αναφέρθηκε σε αντίφαση στο ζήτημα των 12 ν.μ. στην Κρήτη.

Την ίδια ώρα οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ετοιμάζονται για την διεξαγωγή της άσκησης «Μπλε Φάλαινα» στην ανατολική Μεσόγειο.

 

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras