ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Αποκάλυψη των Ρώσων – Τα Bayraktar ψάχνουν τα ελληνικά Osa-AKM

Ελληνοτουρκικά: Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησαν οι Ρώσοι αναφορικά με τις συχνές πτήσεις των τουρκικών Bayraktar κοντά στα ελληνικά νησιά. Σύμφωνα με τους Ρώσους «είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι Τούρκοι έχουν διαπράξει παραβιάσεις στο Αιγαίο, όχι μόνο F 16, αλλά και με UAV (από τη βάση Νταλαμάν, απέναντι από τη Ρόδο). Αυτή η...
Ελληνοτουρκικά: Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησαν οι Ρώσοι αναφορικά με τις συχνές πτήσεις των τουρκικών Bayraktar κοντά στα ελληνικά νησιά.

Ελληνοτουρκικά: Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησαν οι Ρώσοι αναφορικά με τις συχνές πτήσεις των τουρκικών Bayraktar κοντά στα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με τους Ρώσους «είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι Τούρκοι έχουν διαπράξει παραβιάσεις στο Αιγαίο, όχι μόνο F 16, αλλά και με UAV (από τη βάση Νταλαμάν, απέναντι από τη Ρόδο). Αυτή η τακτική κάνει την αντιμετώπιση των τουρκικών drones πολύ ακριβή για την ελληνική πλευρά, καθώς είναι απαραίτητο να σηκωθουν ελληνικά F-16».

Ένοπλες Δυνάμεις: Γιατί τα «ελληνικά» Osa-AKM δεν κατέρριψαν ούτε ένα τούρκικο Bayraktar

Ρώσοι ειδικοί σημειώνουν πως η Αθήνα σχεδιάζει να αντιμετωπίσει τα τουρκικά Bayraktar με τα ελικόπτερα OH-58 Kiowa Warrior , τα οποία θα εξοπλήσει κατάλληλα και θα διασκορπήσει στα ελληνικά νησιά, καθώς και με 20 οπλισμένα αεροσκάφη T-6A TEXAN II.

Oruc Reis: Oπλίζουμε 20 Τ-6Α για να ρίχνουν τα τουρκικά drones

Οι Ρώσοι τονίζουν πως τα τελευταία χρόνια , οι τουρκικές πτήσεις UAV έχουν γίνει πιο συχνές κατά μήκος των ακτών της Μικράς Ασίας καθώς οι Τούρκοι προσπαθούν να προσδιορίσουν τη θέση των ελληνικών αντιαεροπορικών συστημάτων και ιδίως των συστημάτων αεροπορικής άμυνας Osa-AKM, που βρίσκονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Η Ελλάδα διαθέτει 38 εν υπηρεσία συστήματα Osa-AKM με πάνω από 2.000 βλήματα.

Ελληνοτουρκικά – Μύκονος: Το Πολεμικό Ναυτικό δεν εφησυχάζει! (vids)

Ένα τουρκικό UAV δεν χρειάζεται να παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο για να μπορεί να «δει» μέσα στα ελληνικά σύνορα. Με τη βοήθεια καμερών και κατάλληλου εξοπλισμού τα τουρκικά drones μπορούν να «φωτογραφίσουν» την ελληνική πλευρά ακόμη και λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον ελληνικό εναέριο χώρο, αν και η απόσταση επηρεάζει σαφώς τη σαφήνεια των εγγεγραμμένων δεδομένων.

Ένοπλες Δυνάμεις: Βάλτε Spike NLΟs και Νimrod στα Κιόβα να τελειώσουν όλα για την Τουρκία

Τα UAV που αποστέλλονται από την Τουρκία στο Αιγαίο απογειώνονται από τη βάση Νταλαμάν, ενώ εκείνα που φαίνεται να πετούν πιο βόρεια προς την περιοχή του Έβρου απογειώνονται από το αεροδρόμιο του Τσανάκαλε.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ