ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Δημοσκόπηση σοκ για τον Ερντογάν – Από ποιον χάνει ο Τούρκος πρόεδρος

Μια δημοσκόπηση που προκαλεί... ρίγος στον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ήρθε στη δημοσιότητα.
Ελληνοτουρκικά: Δημοσκόπηση σοκ για τον Ερντογάν - Από ποιον χάνει ο Τούρκος πρόεδρος

Ελληνοτουρκικά: Μια δημοσκόπηση που προκαλεί… ρίγος στον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ήρθε στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα η δημοσκόπηση της Metropoll, δείχνει ότι ο δήμαρχος της Άγκυρας Μανσούρ Γιαβάς προηγείται με 43,9% στην προτίμηση των πολιτών έναντι του 40,7% του Ερντογάν.

Από εκεί και πέρα το 64,8% δηλώνει «καθόλου ικανοποιημένο» από τους χειρισμούς του Τούρκου προέδρου στο θέμα της οικονομίας (το σημαντικότερο πρόβλημα στην Τουρκία),  ενώ μόνο το 21,7% δήλωσε «ικανοποιημένο».

Τέλος στην ερώτηση ποιο είναι το σημαντικότερο πρόβλημα της Τουρκίας το 49,5% απάντησε η «οικονομία», το 13,2% ο «κορονοϊός» και το 12,3% η «ανεργία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΤΖΟΚΕΡ με 1,6 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων μέσω διαδικτύου έως τις 21:30

Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς ντέρμπι αλλά πονηρή κλήρωση – Αναλυτικά τα ζευγάρια

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Facebook Messenger Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ