ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Εκτός ελέγχου ο Μπαχτσελί – Νέο επεκτατικό παραλήρημα για το Αιγαίο και την Κύπρο!

Νέο παραλήρημα εναντίον της Ελλάδας από τον εταίρο του Ταγίπ Ερντογάν στην τουρκική κυβέρνηση, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.
Ελληνοτουρκικά: Νέο παραλήρημα εναντίον της Ελλάδας από τον εταίρο του Ταγίπ Ερντογάν στην τουρκική κυβέρνηση, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ελληνοτουρκικά: Προκλητικός για άλλη μια φορά εμφανίζεται ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Δεν πέρασαν καλά-καλά δυο εβδομάδες από τις αδιανόητες δηλώσεις του, χαρακτηρίζοντας τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου Τουρκικά και ο ίδιος… ξαναχτύπησε.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, προχώρησε σε νέο επεκτατικό παραλήρημα.

Ειδικότερα, δήλωσε ότι η δύναμη της Τουρκίας είναι σε ισχύ σε Αιγαίο, Ανατολικό Μεσόγειο και Κύπρο, ενώ πρόσθεσε ότι «τα νόμιμα δικαιώματα δεν αμφισβητούνται».

«Στην Κύπρο, στην Ανατολική Μεσόγειο, στο Αιγαίο, στη Λιβύη και στο Ναγκόρνο- Kαραμπάχ είναι σε ισχύ η νόμιμη και δίκαια δύναμη της Τουρκίας! Δεν αμφισβητείται κανένα δικαίωμα μας. Όπου υπάρχει ένα σημείο προβλήματος, η Τουρκία είναι εκεί!» ανέφερε.

Όλα αυτά φυσικά τη στιγμή που έχει σημάνει «συναγερμός», καθώς η Τουρκία έβγαλε ξανά στην Ανατολική Μεσόγειο το ερευνητικό πλοίο Oruc Reis, με αναλυτές να παροτρύνουν την Ελλάδα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια.

Ελληνοτουρκικά: Νέο επεκτατικό παραλήρημα Μπαχτσελί


Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ