ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Ελληνικές κανονιοφόροι με Spike NLOS για να κλειδώσει η υπεροχή

Ελληνικές κανονιοφόροι με Spike NLOS.
Ελληνοτουρκικά: Ελληνικές κανονιοφόροι με Spike NLOS για να κλειδώσει η υπεροχή

Ελληνοτουρκικά: Ελληνικές κανονιοφόροι με Spike NLOS γίνονται τα μεγάλα πλοία που αποσύρει η αμερικανική ακτοφυλακή;

Η Αθήνα θέλει να αντλήσει ως μεταχειρισμένα τα μεγάλα πλοία που αποσύρει η αμερικανική Ακτοφυλακή και να τα χρησιμοποιεί ως παράκτια περιπολικά και κανονιοφόρους.

Μάλιστα, στο ελληνικό σχέδιο περιλαμβάνεται και ο εξοπλισμός των νέων (σ.σ. μεταχειρισμένων από τις ΗΠΑ) κανονιοφόρων με Spike NLOS.

Η συγκεκριμένη ενέργεια θα λειτουργήσει πως πολλαπλασιαστής ισχύος για το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό και θα προκαλέσει επιπλέον προβλήματα στους Τούρκους.

Οι Spike NLOS, με εμβέλεια 32 χιλιομέτρων ήδη τοποθετούνται σε πλοία ασιατικής χώρας (σ.σ. δεν διέρρευσε το όνομά της) από τους Ισραηλινούς.

Νaval Spike NLOS έχουν τη δυνατότητα συλλογής πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, με δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ στόχων κατά τη διάρκεια της πτήσης, καθώς και ακύρωσης της αποστολής τους εάν κριθεί απαραίτητο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το τουρκικό A Haber η πρώτη παράδοση των πυραύλων «οι οποίοι μπορούν να πυροδοτηθούν από το έδαφος, την θαλάσσα ή από επιθετικά ελικόπτερα, θα είναι στο τέλος του 2021 ή τον Ιανουάριο του 2022».

Να σημειωθεί πως το Πολεμικό Ναυτικό σκοπεύει να τοποθετήσει Spike NLOS (στην έκδοση των Spike ER με δραστικό βεληνεκές 8.000 μέτρων) και στα τέσσερα αμερικανικά Mark V που έχει πάρει από τις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης:

Bayraktar: Ξεκίνησε ο πόλεμος των drone – Άρχισαν να τα ρίχνουν οι Ρώσοι;

Τουρκία: Αδιανόητο! Η Ελλάδα θέλει τα Osprey V22 από τις ΗΠΑ

Ελληνοτουρκικά: Ελληνικές κανονιοφόροι με Spike NLOS για να κλειδώσει η υπεροχή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Ελληνικές κανονιοφόροι με Spike NLOS για να κλειδώσει η υπεροχή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.