×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ελληνοτουρκικά: Ενοχλήθηκαν ξανά (!) από την κοινή εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων Ελλάδας & Αρμενίας…


Λευτέρης Παυλίδης

Ελληνοτουρκικά: Ενοχλήθηκαν ξανά (!) από την κοινή εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων Ελλάδας & Αρμενίας…


Η Ελλάδα η οποία κλιμακώνει την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο αναφέρεται πως στον 7ο αμφίβιο λόχο που βρίσκεται στην Αθήνα εκπαίδευσε ομάδα ειδικών δυνάμεων 60 ατόμων της Αρμενίας.

Μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των ειδικών δυνάμεων της Αρμενίας στα πλαίσια του προγράμματος κοινής εκπαίδευσης και της παρούσας διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας”, υπό την αιγίδα του γενικού επιτελείου της Ελλάδας εκπαιδεύτηκαν σε στρατόπεδο στην περιοχή Νέα Πέραμο της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: Τουρκικά F-16 και Bayraktar βομβάρδισαν το βόρειο Αρτσάχ (vid+pics)

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της εφημερίδας Μπιρλίκ, η οποία εκδίδεται στην Δυτική Θράκη, από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στη Νέα Πέραμο Αττικής υπό τον συντονισμό της διακλαδικής διοίκηση ειδικών επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, συνεκπαίδευση μονάδων ειδικών επιχειρήσεων Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας και Αρμενίας. Αναφέρεται πως κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης ο ελληνικός στρατός διήμερη εκπαίδευση σε βολές μάχης ταχείας αντίδρασης και εκπαίδευσης σε αγώνα εντός κατοικημένων περιοχών.

Η Ελλάδα ενώ εφαρμόζει η βία σε βάρος των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα, παρέχει εκπαίδευση σε μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων όπως στο στρατόπεδο του Λαυρίου όπου έχουν συγκεντρωθεί πολλά μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων. Το στρατόπεδο στο οποίο υπάρχουν πολλά μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων βρίσκεται στα 65 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Και παρά τις προειδοποιήσεις της Αθήνας της Τουρκίας ακόμη δεν έχει κλείσει.

Πηγή: tourkikanea.gr

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Rafale: Σε τρεις μήνες είναι αστέρια οι Έλληνες πιλότοι λένε οι Γάλλοι

Ένοπλες Δυνάμεις: Εντυπωσιακά πλάνα απο τα «Ιπτάμενα» πλοία Ταχείας Μεταφοράς ZUBR (vid)

Mirage 2000: Βγαίνουν στο Αιγαίο-Τρέμουν οι Τούρκοι! (vid)

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ


Τελευταία Νέα