ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Επική «κωλοτούμπα» Ερντογάν – «Δεν έχουμε ανάγκη τους S-400»

Για ακόμα μία ο Ρετζέπ Ταγίν Ερντογάν διαψεύδει τον ίδιο του τον εαυτό!
Ελληνοτουρκικά: Επική «κωλοτούμπα» Ερντογάν – «Δεν έχουμε ανάγκη τους S-400»

Ελληνοτουρκικά: Ακόμα μία φορά θέαμα στην Τουρκία γίνεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όσον αφορά τους S-400, για τους οποίους ανέφερε ότι η συμφωνία πλέον έχει κλείσει.

Η… ιστορία, αλλάζει πλέον από τον Τούρκο πρόεδρο τονίζοντας ότι πλέον δεν έχει ανάγκη η Τουρκία τους S-400, το στέλνοντας ένα πολύ περίεργο μήνυμα για το ρώσικο αντιαεροπορικό σύστημα.

Αυτό φαίνεται ότι έχει να κάνει με την πίεση που δέχεται από τις αμερικανικές πλευρές, Αφού θέλει με κάθε τρόπο να μπορέσεις να αγοράσεις σύγχρονα μαχητικά για να ενισχύσει την αεροπορία της χώρας του.

Να θυμίσουμε ότι η Αμερική είχε βάλει στον… πάγο, τη συμφωνία των δύο πλευρών, ενώ αναμενόταν η Τουρκία να βγει από το πρόγραμμα και να μη συνεχίσει η συνεργασία με τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο 24TV, «Ο γενικός διευθυντής της Στρατιωτικής Βιομηχανίας ηλεκτρονικών συστημάτων Χαλούκ Γιοργκούν στη συνέντευξη του στην εφημερίδα Μilliyet δήλωσε πως η Τουρκία με τα βήματα τα οποία έχει κάνει στην τεχνολογία των αμυντικών συστημάτων πλέον δεν έχει ανάγκη στους πυραύλους S-300 και  S-400. Ουσιαστικά αυτό είναι το ζήτημα».

Πάρε τον έλεγχο και πιλόταρε μόνος σου ένα Airbus 320 ή κάνε αερομαχίες με ένα F16, με τους προσομοιωτές του The Pilot Center

Μωρό μου στο αναφορά κάνει σε αυτό κι ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ στην Τουρκία Μανώλης Κωστίδης που τονίζει ότι προκειμένου να διορθωθεί η σχέση με την Αμερική η Τουρκία και ο Ερντογάν κάνουν πολλές υποχωρήσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Επική «κωλοτούμπα» Ερντογάν – «Δεν έχουμε ανάγκη τους S-400»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.