ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Έρχεται ο «θάνατος» των Bayraktar – Πώς θα λειτουργεί το ελληνικό αντί – drone σύστημα στο Αιγαίο

Η Ελλάδα θωρακίζεται απέναντί στα τουρκικά drones δημιουργώντας ασπίδα στο Αιγαίο, που θα αποτελέσει τον τέλος των Bayraktar.
Ελληνοτουρκικά: Η Ελλάδα θωρακίζεται απέναντί στα τουρκικά drones δημιουργώντας ασπίδα στο Αιγαίο, που θα αποτελέσει τον τέλος των Bayraktar.

Ελληνοτουρκικά: Την ώρα που οι Τούρκοι κομπάζουν για τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη τους, η Ελλάδα θωρακίζεται απέναντί τους, δημιουργώντας ασπίδα προστασίας στο ανατολικό Αιγαίο.

Πρόκειται για μια αντι-drone ομπρέλα που ουσιαστικά θα αποτελέσει τον «θάνατο» των τουρκικών Bayraktar, που σκοπό έχει να προστατεύσει και τις ελληνικές έρευνες για υδρογονάνθρακες.

Ελληνοτουρκικά: Έρχεται ο «θάνατος» των Bayraktar – Πώς θα λειτουργεί το ελληνικό αντϊ – drone σύστημα στο Αιγαίο

Στόχος είναι να μπλοκάρουν τις πτήσεις των μη επανδρωμένων σκαφών. Οσον αφορά το πώς θα λειτουργεί, πρόκειται για ένα σύστημα αισθητήρων που θα δημιουργήσει μια ασπίδα, από τον Έβρο μέχρι και όλα τα ακριτικά μας νησιά, έως και το Καστελόριζο.

Πρόκειται για ένα τεχνολογικά υπερσύγχρονο σύστημα, ισραηλινής κατασκευής, το οποίο θα εντοπίζει τα τουρκικά drones και θα προκαλεί πολύ ισχυρές παρεμβολές, ώστε ουσιαστικά να τα τυφλώνει και να τα αναγκάζει να προσγειωθούν.

Στο μεταξύ διαβάσατε στο Sportime για το Τάλως, το ελληνικό drone που αρχικά χλεύαζαν, αλλά τώρα φοβούνται οι Τούρκοι. το οποίο προϋπήρχε των Bayraktar και η Τουρκία, αντέγραψε πιθανότατα από την Ελλάδα.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ