Ελληνοτουρκικά - Ερντογάν: «Όποιος θέλει να μετακινήσει πέτρα, θα ζητά την άδειά μας»

Ελληνοτουρκικά: Συνεχίζει να προκαλεί χωρίς έλεος ο Ερντογάν, που πλέον βάζει στο τραπέζι και τους μετανάστες που θα προκύψουν από το Αφγανιστάν.

Ελληνοτουρκικά: Έτοιμος για νέες κόντρες είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που έχει στην ατζέντα του την εκμετάλλευση του προσφυγικού λόγω Αφγανιστάν, με τους τελευταίους Αμερικανούς στρατιώτες να αποχωρούν από τη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος θέλει να εκμεταλλευτεί τις προσφυγικές ροές που θα προκύψουν, από τον κόσμο που ζητάει άσυλο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του STAR, Τούρκοι αξιωματούχοι δηλώνουν στις Βρυξέλλες πως δεν πρόκειται να δεχθούν ούτε έναν Αφγανό πολίτη, προκειμένου να ζητήσουν ανταλλάγματα.

Την ίδια ώρα, ο Ερντογάν παρουσιάζει τα νέα πολεμικά drones που διαθέτει η χώρα του και προκαλεί ανελέητα και με κάθε τρόπο.

«Όποιος θέλει να μετακινήσει έστω και μια πέτρα στην περιοχή μας, θα ζητήσει τη συγκατάθεση της Τουρκίας. Συζητιέται λεπτομερώς το πως διαλύθηκε ο τρομοκρατικός διάδρομος που υπήρχε επιδίωξη να δημιουργηθεί στα σύνορά μας, το πώς ειπώθηκε στοπ στα μονόπλευρα σχέδια στην Μεσόγειο», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης:

Τσιτσιπάς για Μάρεϊ: «Οι δυο μας πρέπει να μιλήσουμε»!

US Open: Επική πρόκριση για την Γραμματικοπούλου! (vid)

Παναθηναϊκός: Δε σταματάει το ψάξιμο ο Διούδης!