×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ελληνοτουρκικά: Εξαφανίστηκαν τα τουρκικά μαχητικά από το Αιγαίο!


Διονύσης Αντωνέλλος

Ελληνοτουρκικά: Εξαφανίστηκαν τα τουρκικά μαχητικά από το Αιγαίο!


Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία καταγραφής εναέριων συμβάντων την τελευταία εβδομάδα στο Αιγαίο φαίνεται πως ζούμε μέρες… 2012, οπότε σχεδόν όλοι δείκτες έτειναν μηδενικοί.

Από τις 22 Σεπτεμβρίου, μέχρι και χθες το βράδυ, η μοναδική πτήση που πραγματοποιήθηκε από πλευράς Τουρκίας στο Αιγαίο ήταν 2 αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας, τύπου CN235, τα οποίο πέταξαν κατά μήκος των μικρασιατικών παραλίων αντί να ακολουθήσουν το δαντελωτό των συνόρων, χαράσσοντας μία ευθεία γραμμή. Συνέβη την περασμένη Τετάρτη κι έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί κανένα αεροσκάφος στον ορίζοντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνοτουρκικά: Με απίστευτη ταχύτητα οργώνει το Αιγαίο ο «Καραθανάσης»

H τουρκική πολεμική αεροπορία, μετά από ένα 9μηνο που έσπασε κάθε αρνητικό ρεκόρ στον πόλεμο των προκλήσεων, τις τελευταίες ημέρες ακολουθεί την τακτική του κατευνασμού, με τα μαχητικά της από την περασμένη Τρίτη να μην έχουν γίνει άγνωστες έννοιες στο Αιγαίο.

Αν κι εκτιμάται ότι μέχρι την σύνοδο Κορυφής των Ηγετών της ΕΕ το διάστημα 1 – 2 Οκτωβρίου η Τουρκία θα συνεχίσει να δείχνει ένα «καλό» και «διαλλακτικό» πρόσωπο, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει και πάλι στις προκλήσεις.

Αναλυτικά ο πίνακας της τελευταίας εβδομάδας:

Πηγή: enikos.gr

Όλες οι ειδήσεις από το Sportime

Toυρκία: Δεν είναι καλοί οι S-400 – Η ρωσική αεράμυνα είναι ανήμπορη στα drones μας

 Ένοπλες Δυνάμεις: Μάχη Αμερικανών και Γερμανών για τους εξοπλισμούς του ΠΝ

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Sportime News