ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: «Φορτωμένο» στρατιώτες το Τσεσμέ – Η ατάκα στο ΓΕΝ για να το…. ρυμουλκύσουν!

Η Τουρκία εξέδωσε νέα προκλητική NAVTEX με το Barbaros, αλλά και το Τσεσμέ να ετοιμάζονται για... βόλτα στο Αιγαίο.
Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία εξέδωσε νέα προκλητική NAVTEX με το Barbaros, αλλά και το Τσεσμέ να ετοιμάζονται για... βόλτα στο Αιγαίο.

Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία εξέδωσε νέα προκλητική NAVTEX με το Barbaros, αλλά και το Τσεσμέ να ετοιμάζονται για… βόλτα στο Αιγαίο.

Μάλιστα το Τσεσμέ είναι «φορτωμένο» με αρκετούς Τούρκους στρατιώτες, γεγονός όμως που δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τις ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις λόγω της παλαιότητας του συγκεκριμένου σκάφους.

Οπως αναφέρει ο veteranos.gr πάει το χάσαμε το μυαλό Πατριώτη αφού με ειρωνική διάθεση και δόσεις χιούμορ οι «Ναυταίοι» αντιμετωπίζουν την εισβολή του Τούρκικου Πλοίου που λόγω καιρού έχει καθίσει σαν νεροχελώνα ανατολικά της Ίμβρου και δεν λέει να κουνηθεί μήτε μίλι.

Ενώ όπως άπαντες γνωρίζουν στο Τούρκικο δεν έχει μόνο πλήρωμα αλλά ενόπλους Τούρκους Στρατιώτες που ανάθεμα αν γνωρίζει κανείς Κολύμπι!

Σχετικά λοιπόν με το Τουρκικό ερευνητικό πλοίο Τσεσμέ (A599) μια άπαιχτη ατάκα φιλοξένησε ο «Βηματοδότης». Το «Τσεσμέ» είναι ένα πολύ παλιό καράβι με τα ξεπερασμένα ερευνητικά συστήματα, έβγαινε χρόνια πριν στο Αιγαίο…

Έτσι δεν είναι λίγοι στο Πεντάγωνο που ναι μεν καταγράφουν τη νέα τουρκική πρόκληση, αλλά δεν παύουν να την αντιμετωπίζουν & με το ανάλογο χιούμορ.

Μου λένε ότι γράφει «οτι στο ΓΕΝ θα παρακολουθούν από κοντά το Τσεσμέ, μπας και χρειαστεί να προστρέξουν να ρυμουλκήσουν και σώσουν τον κόσμο από πιθανό… ναυάγιο». Αφού τόσο παλιό είναι το τουρκικό σκάφος. Επική στρατιωτική ατάκα, δεν νομίζετε;

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ