ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά – Φοβούνται πλέον οι Τούρκοι: «Υπήρξε ποτέ ξανά τέτοια πρόκληση από την Ελλάδα;»

Ακόμη και οι συνήθως υπερόπτες Τούρκοι, το παραδέχονται πλέον ανοικτά. Η Ελλάδα υπερτερεί σε αρκετές στρατιωτικές θέσεις.
Ελληνοτουρκικά – Φοβούνται πλέον οι Τούρκοι: «Υπήρξε ποτέ ξανά τέτοια πρόκληση από την Ελλάδα;»

Ελληνοτουρκικά: Ακόμη και οι συνήθως υπερόπτες και προκλητικοί Τούρκοι, το παραδέχονται πλέον ανοικτά. Η Ελλάδα υπερτερεί σε αρκετές στρατιωτικές θέσεις.

Ελληνοτουρκικά: Σύμβουλος του Ερντογάν το παραδέχεται ανοικτά πλέον ότι η Ελληνική πολεμική αεροπορία υπερτερεί έναντι της τουρκικής.

Φυσικά ο μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του CNNTURK o σύμβουλος του Ερντογάν ο Μεσούτ Χακί Τζασίν, είπε κι άλλες «ομορφιές«. Όπως ότι η Ελλάδα αποτελεί τον φρουρό των ΗΠΑ, ότι η Αθήνα προκαλεί όπως και Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Γενικότερα ο Χακί έδειξε να εκφράζει ανοιχτά έναν φόβο για την στρατιωτική δυναμική της χώρας μας και τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει στο Αιγαίο, τον Έβρο και την ευρύτερη περιοχή των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων ανάμεσα στις δύο χώρες.

Βλέπτε κάνει αναφορά και στα Ίμια, λέγοντας πως οι Έλληνες έψαχναν…  τρύπα να κρυφτούν, ενώ τώρα είναι εκφράζουν θράσος και προκλητικότητα

Αναλυτικά όσα είπε ο… ανήσυχος σύμβουλος του Ερντογάν:

«Η Αλεξανδρούπολη, η Κρήτη και οι άλλες βάσεις όπως τα εξηγήσαμε εδώ στον χάρτη, με όπλα, αεροπλάνα, προσωπικό και με στρατιωτική και πολιτική στήριξη, βάζουν την Αθήνα να προκαλεί. Η Αθήνα έχει καταστεί ένοπλος εκτελεστής και κράτος-φρουρός των ΗΠΑ!!!

Και κάτι άλλο, το θράσος και η πρόκληση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών στην Άγκυρα, είναι ένα σημείο καμπής για τον ελληνοτουρκικό πόλεμο. Μα τέτοια πρόκληση υπήρξε ξανά από την Ελλάδα; Στα Ίμια έψαχναν τρύπα να κρυφτούν από εμάς.

Πώς γίνεται και η ελληνική πολεμική αεροπορία έρχεται τόσο συχνά κατά πάνω μας ; Πώς γίνεται και η αμερικανική πολεμική αεροπορία με τα F-18 και τα F-15 μαζί με τους Άραβες έρχονται εναντίον μας ; Υπάρχει μία μεγάλη συνωμοσία ενάντια στην Τουρκία.

Τώρα μέχρι το Δεκέμβριο οι Έλληνες θα πάρουν 24 υπερσύγχρονα αεροσκάφη RAFALE και σίγουρα θα αποκτήσουν αεροπορική υπεροπλία, μια τέτοια σύγκρουση στο Αιγαίο θα αρχίσει πρώτα στον αέρα, σε περίπτωση που θα χάσουμε στον αέρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά για τα ελληνοτουρκικά.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

?>