×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ελληνοτουρκικά: Οι Έλληνες «κούφαναν» τους Τούρκους με Beatles και το υποβρύχιο… εξαφανίστηκε!


Λευτέρης Παυλίδης

Ελληνοτουρκικά: Οι Έλληνες «κούφαναν» τους Τούρκους με Beatles και το υποβρύχιο… εξαφανίστηκε!


Στις 9 Ιουνίου έγιναν οι πρώτες αναφορές για την κυκλοφορία των τουρκικών υποβρυχίων στο διαδίκτυο μετά από ισχυρισμούς ότι τα υποβρύχια κατηγορίας τύπου Preveze του Τουρκικού Ναυτικού 209 από το Μπαρτίν εντοπίστηκαν να διέρχονται από τα στενά του Βοσπόρου νότια.

Ελληνοτουρκικά: Από τη συγκεκριμένη αναφορά σύντομα προέκυψα και άλλες που ισχυρίστηκαν ότι τουλάχιστον τέσσερα τουρκικά υποβρύχια έχουν εγκαταλείψει τη βάση τους στην Τουρκία και έχουν μετακινηθεί προς τη Μεσόγειο θάλασσα και μάλιστα έφτασαν στη Λιβύη!

Όμως σύμφωνα με την αραβόφωνη έκδοση της RT τα δύο από τα 4 υποβρύχια έχασαν την επαφή με την Τουρκία και στο κέντρο Επιχειρήσεων του ΓΕ επικρατεί Πανικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σχέδια κατάληψης ελληνικού νησιού από την Τουρκία

Πληροφορίες αναφέρουν οτι τα Τούρκικα Υποβρύχια τύπου 209 έχασαν την επαφή με το Κ.Ε απο τις παρεμβολές των Αιγυπτιακών Στρατιωτικών Δυνάμεων

Επίσης στην πρώτη Κρίση του Oruc Reis τον Αύγουστο: Οι Τούρκοι έβγαζαν συνεχώς ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα και τα Ναυτικής Συνεργασίας τα γνωστά μας CN-235

Αρχικά η εκτίμηση των Επιτελών ήταν πως οι Τούρκοι έψαχναν να βρουν τα Ελληνικά υποβρύχια τύπου 214 που τους έχουν κάνει την ζωή δύσκολη εδώ και δύο εβδομάδες, όμως η αλήθεια κρύβονταν αλλού.

Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι έψαχναν το υποβρύχιο 48 ώρες!

Οι Τούρκοι έψαχναν να βρουν ένα ακόμη τουρκικό υποβρύχιο που δεν είχαν σήμα του για 48 ολόκληρες ώρες.

ΗΠΑ: Στη μπούκα την Τουρκία – Μας βάζουν στους 5 Eyes με πλήρη πρόσβαση σε δορυφόρους;

Μετά το τουρκικό υποβρύχιο που είχαν αναγκάσει σε παράδοση οι ελληνικές δυνάμεις των ανθυποβρυχιακών πλοίων και ελικοπτέρων, όπου ο Τούρκος κυβερνήτης είχε αναγκαστεί φοβούμενος πως θα τον βυθίσουν να ρίξει φωτοβολίδα, πράγμα που στην γλώσσα του ναυτικού σημαίνει παραδίνομαι (σ.σ. μάλιστα οι Έλληνες για να του κάνουν καζούρα του έβαλαν να ακούσει το Yellow Submarine των Beatles) οι Τούρκοι έχασαν για δύο μέρες ένα υποβρύχιο τους στο Αιγαίο.

Το αγνοούμενο υποβρύχιο για να γλυτώσει από τους Έλληνες διώκτες του επί 48 ώρες τήρησε σιγή ασυρμάτου, με τους Τούρκους να κάνουν συνεχείς έρευνες να το βρουν, αφού για δύο μέρες ήταν στην κυριολεξία αγνοούμενο.

Τελικά το υποβρύχιο επικοινώνησε με το κέντρο και η… καρδιά των Τούρκων αξιωματούχων ήρθε στην θέση της….Αλλά αυτά συμβαίνουν εν Καιρώ Ειρήνης για φανταστείτε εν Καιρώ Πολέμω τι έχει να συμβεί στο Αιγαίο.

Διαβάστε ακόμα

Ερντογάν: Βουτιά ρεκόρ για την τουρκική λίρα!

Σκάνδαλο Εκλογές ΣΕΓΑΣ: Ο Αυγενάκης είναι είτε αδιάβαστος είτε ψεύτης!

Η απόλυτη παράνοια: Τα 12 μίλια είναι «εθνικισμός» για τον Χρυσοχοΐδη, ενώ ο Ερντογάν πηγαίνει για… πικ-νικ στην Αμμόχωστο!

Ελληνοτουρκικά: Τα πήρε στο κρανίο με τους Τούρκους ο Δήμαρχος Αμοργού!

Όλες οι ειδήσεις από το Sportime

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras