ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά-Κωνσταντινούπολη: Ακούστηκαν Σειρήνες – Πώς αντέδρασε ο δημοσιογράφος!

Ελληνοτουρκικά: Ένα απρόοπτο κατά τη διάρκεια της σύνδεσης από την Κωνσταντινούπολη με τον δημοσιογράφο, Μανώλη Κωστίδη, άλλαξε την ροή των ειδήσεων. Ελληνοτουρκικά: Το γεγονός αυτό συνέβη καθώς άρχισαν να ηχούν σειρήνες. Αρχικά όπως ήταν φυσικό οι παρουσιαστές και ο δημοσιογράφος ξαφνιάστηκαν, στην συνέχεια όμως ο τελευταίος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισραήλ: Τα νέα...
Ελληνοτουρκικά-Κωνσταντινούπολη:  Ακούστηκαν Σειρήνες – Πώς αντέδρασε ο δημοσιογράφος!

Ελληνοτουρκικά: Ένα απρόοπτο κατά τη διάρκεια της σύνδεσης από την Κωνσταντινούπολη με τον δημοσιογράφο, Μανώλη Κωστίδη, άλλαξε την ροή των ειδήσεων.

Ελληνοτουρκικά: Το γεγονός αυτό συνέβη καθώς άρχισαν να ηχούν σειρήνες. Αρχικά όπως ήταν φυσικό οι παρουσιαστές και ο δημοσιογράφος ξαφνιάστηκαν, στην συνέχεια όμως ο τελευταίος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισραήλ: Τα νέα όπλα της Rafael θα ελέγχονται εξ αποστάσεως κατά των drone

Πιο συγκεκριμένα τόνισε για το όλο γεγονός πως κάθε χρόνο τέτοια μέρα στις 9:05 το πρωί ηχούν οι σειρήνες για περίπου ένα λεπτό λόγω της επετείου από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ, ενώ τα πάντα σταματούν.

Οπότε τέλος καλό όλα καλά για τον δημοσιογράφο που μετέδιδε τις εξελίξεις βρισκόμενος στην γειτονική χώρα για το κανάλι του ΣΚΑΙ. Μπορείτε να δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.

ΣΧΟΛΙΑ