ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Eλληνοτουρκικά – Κωστίδης: Ακύρωσα άδεια τον Ιούλιο – Αν υπάρχει ένταση το καλοκαίρι θα είναι διαφορετική από το 2020

Το σχόλιο του Μανώλη Κωστίδη για τα ελληνοτουρκικά και το «θερμό» καλοκαίρι που έρχεται.
Eλληνοτουρκικά - Κωστίδης: Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία εξέφρασε την ανησυχία του για ένα ιδιαίτερα έντονο καλοκαίρι.

Eλληνοτουρκικά – Κωστίδης: Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία εξέφρασε την ανησυχία του για ένα ιδιαίτερα έντονο καλοκαίρι.

Όπως έχετε διαβάσει στο Sportime, η γείτονας χώρα προχωρά σε νέες προκλήσεις με τέταρτο γεωτρύπανο στο Αιγαίο, την ώρα μάλιστα που χιλιάδες Τούρκοι βρέθηκαν στην Αγιά Σοφιά για να γιορτάσουν την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.

Όπως ο ίδιος ανέφερε, αναγκάστηκε να ακυρώσει την άδειά του για την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, λόγω του κλίματος που επικρατεί. Μάλιστα, τόνισε πως σε περίπτωση που υπάρξει ένταση, δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνη του 2020.

Σε ό,τι αφορά τους λόγους για τους οποίους Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανεβάζει τόσο πολύ τους τόνους, είναι οι συμμαχίες της Ελλάδας, η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, αλλά και οι δημοσκοπήσεις ενόψει των εκλογών.

Να σημειωθεί πως ο Τούρκος πρόεδρος έκανε νέο παραλήρημα κατά της Ελλάδας και του Πρωθυπουργού  με αφορμή την επέτειο για την Άλωση της Πόλης.
Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ