ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Μεγάλο ντέρμπι βλέπουν οι δημοσκόποι στην Τουρκία – Άτυπη συμφωνία με την Ελλάδα!

Ελλάδα και Τουρκία έκαναν μία άτυπη συμφωνία για να ηρεμήσουν τα… πνεύματα στο Αιγαίο!
Ελληνοτουρκικά: Μεγάλο ντέρμπι βλέπουν οι δημοσκόποι στην Τουρκία – Άτυπη συμφωνία με την Ελλάδα!

Νέο ενδιαφέρον παίρνουν πλέον τα ελληνοτουρκικά, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στον ΣΚΑΪ και τον ανταποκριτή του καναλιού Μανώλη Κωστίδη, η Τουρκία και η Ελλάδα αλλάζουν τη στάση τους.

Συγκεκριμένα υπάρχει πλέον ένα μορατόριουμ για μη διενέργεια ασκήσεων εθνικής εμβέλειας σε αέρα και θάλασσα, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση στο Αιγαίο.

Σε αυτό τονίζεται ότι έχει παίξει ρόλο και η επιθυμία των ΗΠΑ προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και αν είναι δυνατό, να τα βρουν Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρος, Αίγυπτος και Ισραήλ στο ενεργειακό κομμάτι.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ