ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Μία ανάσα από την Τουρκία τα ισραηλινά drone της Ελλάδας – Η αντεπίθεση των Heron

Ένα ελληνικό Heron πέταξε στην Χίο ενώ άλλο ένα, λίγες ώρες νωρίτερα, εμφανίστηκε κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.
Ελληνοτουρκικά: Μία ανάσα από την Τουρκία τα ισραηλινά drone της Ελλάδας – Η αντεπίθεση των Heron

Ελληνοτουρκικά: Μία ανάσα από την Τουρκία τα ισραηλινά drone της Ελλάδας που έπιασαν δουλειά σε Αιγαίο και Έβρο.

Και ενώ η τουρκική προκλητικότητα έχει πιάσει κόκκινο με εκατοντάδες παραβιάσεις στο Αιγαίο τα ισραηλινά drone Ηeron της Ελλάδας έκαναν την εμφάνισή τους κοντά στα παράλια της Τουρκίας στο Αιγαίο και στον Έβρο.

Ένα ελληνικό Heron πέταξε στην Χίο ενώ άλλο ένα, λίγες ώρες νωρίτερα, εμφανίστηκε κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

«Το μη επανδρωμένο εναέριο όχημα κλάσης Heron TP MALE (μεσαίο υψόμετρο μεγάλης εμβέλειας) της IAI είναι εξοπλισμένο με επιχειρησιακές πλατφόρμες ημέρας και νύχτας, ραντάρ θαλάσσιας περιπολίας και δορυφορικές επικοινωνίες. Προσφέρει διευρυμένες επιχειρησιακές δυνατότητες σε μια μεγάλη ποικιλία σεναρίων, όπως θαλάσσια περιπολία, προστασία θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων, έρευνα και διάσωση, διαχείριση καταστροφών και άλλα. Η εμβέλεια των συστημάτων Heron περιορίζεται στα 1.000 km», ανέφερε το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com, μόλις έγινε γνωστή η συμφωνία Ελλάδας – Ισραήλ για την ενοικίαση δύο ισραηλινών Heron από την Ελλάδα για τρία χρόνια.

Σύμφωνα με τους Τούρκους η Ελλάδα «συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ για την απόκτηση των ισραηλινής κατασκευής Heron και των αμερικανικής κατασκευής UAV MQ-9, καθώς προσπαθεί να βελτιώσει τη δική της άμυνα έναντι ένοπλων και άοπλων μη επανδρωμένων αεροσκαφών (SİHA-UAV ) που αναπτύχθηκαν από την Τουρκία».

Ειδήσεις σήμερα

Bayraktar: Πέφτουν σαν μύγες τα τουρκικά drone στην Ουκρανία – Έστειλαν Γκρίζους Λύκους

Τουρκία: Η Ελλάδα ενεργοποιεί όλα τα συστήματα αεράμυνας – Βίντεο ρεζίλι για τους Τούρκους

Ολυμπιακός: Από αυτό εξαρτάται το μέλλον του Πέδρο Μαρτίνς

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ