ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Νέα απίστευτη πρόκληση Ερντογάν – Διάβασε πλακάτ που ζητούσε να στείλει «όλους τους ασεβείς στην Ελλάδα»!

Προκλητικός εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υιοθετώντας πλακάτ που τον καλούσε να στείλει όλους τους ασεβείς στην Ελλάδα.
Ελληνοτουρκικά: Νέα απίστευτη πρόκληση Ερντογάν – Διάβασε πλακάτ που ζητούσε να στείλει «όλους τους ασεβείς στην Ελλάδα»!

Ελληνοτουρκικά: Την ώρα που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στέλνει το «Αμπντουλχαμίντ Χαν» για γεωτρήσεις «σε όλη τη Γαλάζια πατρίδα», οι προκλήσεις δε λένε να τελειώσουν!

Ο Τούρκος πρόεδρος μένει πιστός στην άκρως επιθετική ρητορική του εναντίον της Ελλάδας, κάτι που απέδειξε και κατά την διάρκεια ομιλίας του στο Ικόνιο.

Ο ίδιος λοιπόν δεν παρέλειψε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του έδωσαν οι υποστηρικτές του, για να μιλήσει εκ νέου απαξιωτικά για τη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα κρατούσε ένα πλακάτ με περιεχόμενο που αφορούσε την Ελλάδα.

«Ας θυσιαστούν οι ζωές μας για τη σημαία, για την πατρίδα. Αρχηγέ στείλε όλους τους ασεβείς στην Ελλάδα», έγραφε το πλακάτ το οποίο ο Ερντογάν δεν δίστασε να διαβάσει.

ο Ερντογάν δεν παρέλειψε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του έδωσαν οι υποστηρικτές του, για να μιλήσει εκ νέου απαξιωτικά για τη χώρα μας. Όπως μεταδόθηκε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, στη διάρκεια της ομιλίας του Ερντογάν στο Ικόνιο μια γυναίκα κρατούσε ένα πλακάτ με περιεχόμενο που αφορούσε την Ελλάδα.

Μάλιστα, αφού διάβασε το μήνυμα, είπε προκλητικά: «Να μην το δούμε; Τί να κάνουμε; Δηλαδή αν το γράφατε λίγο πιο προσεκτικά θα ήταν πολύ πιο εύστοχο».

Όλα αυτά φυσική τη στιγμή που ο Ερντογάν υπέστη ένα νέο σοκ, λαμβάνοντας πάλι ξεκάθαρο μήνυμα από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ όσον αφορά το θέμα των S-400.

Φυσικά, από τη μεριά της η Ελλάδα ενισχύει τις συμμαχίες της ξένες χώρες, όπως συνέβη πρόσφατα με την υπογραφή της νέας ελληνοαιγυπτιακής συμφωνίας, αλλά και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Έτσι, στο πλαίσιο αυτό η χώρα μας πρόκειται να ενισχυθεί με την απόκτηση 38 Αμερικάνικων Black Hawk.

Ελληνοτουρκικά: Νέα απίστευτη πρόκληση Ερντογάν – Διάβασε πλακάτ που ζητούσε να στείλει «όλους τους ασεβείς στην Ελλάδα»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Νέα απίστευτη πρόκληση Ερντογάν – Διάβασε πλακάτ που ζητούσε να στείλει «όλους τους ασεβείς στην Ελλάδα»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.