×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ελληνοτουρκικά: Νέα «επίθεση» Ακάρ σε Ελλάδα και Κύπρο


Μάριος Σταμπουλής

Ελληνοτουρκικά: Νέα «επίθεση» Ακάρ σε Ελλάδα και Κύπρο


Ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, εμφανίστηκε για άλλη μία φορά ιδιαίτερα προκλητικός σε δηλώσεις του, κάνοντας «επίθεση» σε Ελλάδα και Κύπρο.

Κατά την επίσκεψή του στην τουρκική αεροδιαστημική βιομηχανία, συνοδευόμενος από την ηγεσία των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, ο Χουλουσί Ακάρ προκάλεσε ξανά με τις δηλώσεις του.

Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας, αναφέρθηκε στις έρευνες του Uruc Reis και τόνισε πως δεν μπορεί να καταλάβει το ρόλο που θεωρούνται προκλητικές, τη στιγμή που αναμένεται βέβαια να κινηθεί μία… ανάσα από το Καστελόριζο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνικά F-35: Μπλόκο της Τουρκίας – Πιέζει τις ΗΠΑ να μη μας τα δώσουν

Παράλληλα, σημείωσε πως «οι ενέργειες της Ελλάδας σε νησιά του Αιγαίου των οποίων η κυριαρχία δεν δίνεται με κανέναν τρόπο στην Ελλάδα, αγνοούνται εντελώς κι αντιθέτως παρουσιάζουν ως πρόκληση τις έρευνες του Oruc Reis, μια στάση που δεν αρμόζει σε έναν καλό γείτονα», αφήνοντας αιχμές ότι «εξοπλίζει παράνομα νησιά του Αιγαίου».

Η Κύπρος δεν έμεινε εκτός των λεγομένων του και μιλώντας σχετικά με τη λύση που μπορεί να βρεθεί στο κυπριακό τόνισε πως «η Ελλάδα και η Κύπρος πρέπει να καταλάβουν επιτέλους ότι υπάρχει τουρκική παρουσία στη χώρα εδώ και αιώνες».

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras